Semmixd321 kérdése:
Meg lehet élni abból ha vágónak tanulok?
Figyelt kérdés
Mert én élvezem a videó vágást bár még nem vagyok profi. (Úgy gyakorlok hogy az egyik öcsémnek fel veszi azt ahogy játszik és én meg meg vágom neki.) Meg lehet élni? Lehet úgy is hogy egy cégnél dolgozok? És esetleg mennyi fizetés várható pontosan?2021. nov. 27. 21:32
11/25 A kérdező kommentje:
9:Milyen tudásra gondolsz? Még hozzá?
2021. nov. 27. 23:05
12/25 anonim válasza:
#9 Bármi ami nem vágás például
13/25 anonim válasza:
Ha melle videozol is, es kialakitasz egy kisebb kapcsolatot akkor megtudsz belole elni, haverom is ezt csinalja, de nem egyszeru.
14/25 anonim válasza:
Annyira bírom ezeket az okos hozzászólásokat :D Érdemben választ senki nem tud adni de egyből azzal jönnek csinálj mást, mint amit szeretnél, nehogy jól érezze magát a másik és véletlenül se legyen esetleg reményei. Ez a baj ezzel a világgal, hogy hülyítenek, választassz egy szakmát aztán miután 4 éved elbaxtad vele arcodba röfögik vigyorgó arccal, hogy elavult szakma, nem lehet belőle megélni, fulladj meg! De tanítják, lehet tanulni, fizetni a tanfolyamokért aztán menjél el betanított munkásnak :D Nagyon cuki, mert eleve aztán azt kapod semmire nem vagy jó, meg fo.s vagy, meg stb, hiába tanultál éveken keresztül ha mind elavult szakma, tanulj mást, tehát már a közelében nem vagy attól amit szerettél volna csinálni, a másik munkát hogyan fogod szívből elvégezni? Ha mondjuk programozni vagy 2D-ni szeretnél de te futárkodsz? A kérdező vágással, vagy majd filmiparban szeretne dolgozni de tanuljon egészen mást :D Ok, nagyon hü.lyék vagytok csak azt nem értem minek írjátok ezt ki a sok bar.omságot?
16/25 A kérdező kommentje:
14: Köszönöm végre egy rendes komment.Aki választ is ad a kérdésemre...
2021. nov. 28. 10:08
17/25 anonim válasza:
Miért felelnék én érte? Honnan tudod azt hogy megtalálja e a számítását? Azért mert te neked nem jött össze másnak se jöjjön má össze? Vagy mi? Vannak filmiparban vágók, van olyan, hogy vágószerkesztő. :O Nem semmi. Ha szerencséje van és esetleg van hozz vagy lesz hozzá kapcsolata elég tehetsége, rálátása, tanultsága sosem tudhatja mi lesz belőle, lehet hobbi szinten fogja csinálni valami videos mellett akinek nincs majd ideje videokat vágni, szerkeszteni csak legyártja, ma is van ilyen, bármíly meglepő.
18/25 anonim válasza:
Igen tudom, hogy van ilyen, de majd ha a kérdező lesz olyan profi és lesz elég kapcsolata hozzá akkor beszélhetünk ilyenekről, addig pedig nem elvakítani kell, hanem valami normális szakma felé terelni ahol talán nem lóf*sz esélye lesz a munkaerőpiacon
19/25 anonim válasza:
Ha lesz hozzá kapcsolata és szakmai tudása, akkor nem fog itt feltenni ilyen kérdést! és hozzáteszem azzal sincs garantálva számára a megélhetési fizetés, ha te a te szerinted ma jó szakmának számító iparág felé akarod hajtani, mert ha nem érdekli majd és nincs rá affinitása abból akkor éhen fog halni mert nem veszik majd fel, vagy hamar megakarnak tőle válni.
20/25 anonim válasza:
Testvérem elég jól keres vágóként, sok a megbízása, igaz, az SZFE-n végzett vágóként. Jelentkezz oda, ha pedig nem vesznek fel akkor nem vagy annyira tehetséges, így megélni sem fogsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!