Aki az egyetemet tanulással végzi el, az az életben is csak munkával fog pénzt keresni. Szerinted is igaz ez az állítás?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 12:49
1/10 anonim válasza:
Na, kezdődik megint az igaz-e. :-(
2/10 anonim válasza:
A tanult emberek többségének van más bevételi forrása mint a fizetése, pld: befektetés, így nem, nem igaz az állítádod.
3/10 anonim válasza:
Nem, rengeteg tanult embernek van valamilyen befektetese.
5/10 Koplárovics Béci válasza:
Csak nem Oravecz Nóra egy újabb gyöngyszeméhez van szerencsénk?
6/10 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy aki az egyetemen nem tanul, hanem puskázik, sunyiskodik, eszét használja, az ha az életében is ezt csinálja, akkor jól meg tud élni belőle.
2021. nov. 25. 15:51
7/10 anonim válasza:
aki "puskázik, sunyiskodik" az nem az eszét használja...
8/10 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy be kell magolni valamit, amire soha semmi szüksége nem lesz és azt nem megtanulja, attól még a fontos dolgokat tudhatja.
2021. nov. 25. 18:28
9/10 anonim válasza:
Hát én bevallom a Statisztika 2. vizsgán puskáztam, hogy valahogyan átkússzak egy kettessel, de még áfát nem csaltam, vagy nem tudom hova akarna vezetni ez az analógia.
10/10 anonim válasza:
Nem feltétlen igaz, de ha a volt szaktársaimat megnézem és magamhoz hasonlítom őket én vittem a legtöbbre, mert a befektetéseimből élek mindezt diploma nélkül. Ők meg alkalmazotti létben tengődnek. Aki diplomás általábn azért az, mert jól tudott magolni. És a magolás nem jelenti azt, hogy jó pénzügyi érzéke is van. De ismerek olyat is aki nagyon gazdag és 2 diplomája is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!