Hány év alatt lehet eljutni partner szintre?
Figyelt kérdés
Nőként egy big 4 cégnél hány év alatt lehet eljutni partner szintre? Főleg adózáson érdekelne.
Én olyan 15-20 évre gondolok. Ez sok vagy kevés?
2021. nov. 25. 10:42
1/10 anonim válasza:
Ugyan annyi idő alatt mint férfiként.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó,de az mennyi kb.?
2021. nov. 25. 11:36
3/10 anonim válasza:
Valaki mondja már el nekem, mi az a partner :D Amerikai sorozatban persze hallottam. Managing partner. Senior partner. Junior partner. Ott tudom mit jelentett. Idehaza nem hinném hogy túl gyakran használják ezt. Mi a foglalkozásod? Partner vagyok.
4/10 anonim válasza:
Olyan, mint az ügyvezető, csak tanácsadó cégeknél, vagy például ügyvédi irodáknál használják ezt a titulust. Nem szokták tőzsdére bevezetni ezeket a cégeket, megkötött ügyletek után a profitot szétdobják, amiből a partner részesül értelemszerűen a legtöbbet.
5/10 anonim válasza:
Talaltam egy cikket, amiben azt irjak, hogy konyvvizsgaloi teruleten lett partner valaki 2019-ben, es 1997 ota dolgozik a KPMG-nel. Szoval igen, realis a 15-20 ev.
De ennek ugye hosszabb folyamata van: Menedzser-Senior menedzser-Igazgato-Partner
6/10 anonim válasza:
Egy embert ismerek futólag aki eljutott erre a szintre. Ő 22 évig dolgozott ott, ebből 7 évet vezérigazgatóként.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam,köszi!
2021. nov. 26. 20:25
8/10 anonim válasza:
15-20 év kőkemény éjszakázásokkal teli munka
9/10 anonim válasza:
Azt azért vegyük számításba, hogy a nagy tanácsadó cégek a rendszerváltást (90’es évek) követően jelentek meg az orszàgban, akkor pedig az akkori gyakorló szakemberek ezekhez a cégekhez bekerülve konkurrencia hiányában nagyon gyorsan magas beosztásba kerültek. Én azt látom, hogy ma már a jó helyek (menedzseri, igazgatói pozíciók) le vannak foglalva azok által, akik anno jókor voltak jó helyen, ezek az emberek pedig két kézzel kapadzkodnak a székükbe, kirobbantani se lehet őket, és onnan akarnak nyugdíjba menni, ami még legalàbb 20 év. Szóval szerintem aki ma pályakezdő, annak már nem feltétlenül 15-20 év, hacsak egy szint felett nem lesz gátlástalanul ambíciózus.
10/10 anonim válasza:
Hát azért ez így eléggé lesarkított példa, egy Csányit biztos nem lehet kirobbantani, de alatta az ügyvezetés folyamatosan fluktuál. A tanácsadó cégek többszörösükre nőttek a 90-es évek óta, 5-10x több partner van, mint akkor, minden üzletágnak, divíziónak külön 1, vagy akár több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!