Mit jelent a HR partner?
Figyelt kérdés
Álláshirdetésnél egy konkrét személy neve van megadva kapcsolattartónak és a pozíciójánál (aláírás rész) az szerepel, hogy "HR partner"? Nem értem, mitől lesz "partner"? Miért nem csak simán "HR"?2021. aug. 8. 02:12
1/6 anonim válasza:
Sok ceg recruitol ugy hogy az eloszurest nem cegen beluli hresekkel vegezteti el
2/6 anonim válasza:
Lehet az, amit az első ír. De multinál a partner jelentheti azt is, hogy van tuljadoni része, ebben az esetben vlsz a legmagasabb beosztású HR-esről van szó.
3/6 anonim válasza:
Nagy multinál én a HR manager és a HR gerenalista közé tenném ezt a pozíciót. Általában egy tapasztalt vezető beosztású HR szakemberről van szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor jól értem, hogy ez nem külső HR szolgáltatás, tehát közvetlenül a cég egy alkalmazottjához adom be a jelentkezésemet? Csak azért kérdezem, mert a cég honlapján is meg van hirdetve az állás, de ott kontakt nélkül, nem is értem hova kéne ott jelenkeznem. Álláshirdető oldalakon van kontakt, de olyan pozícióval, hogy "hr partner". Elbizonytalanodtam, hogy most akkor vajon ez a cég egy munkatársa vagy csak egy közvetítő.
2021. aug. 8. 14:44
5/6 anonim válasza:
Ha úgy van írva hogy mondjuk Kovács János HR partner akkor ő a cég alkalmazottja és a HR partner a pozíciójának a megnevezése.
6/6 anonim válasza:
Hr business partner..
Egy generalistánál magasabb pozícióban lévő "szakértőbb", aki jól átlátja mind a szervezetfejlesztést és képzéseket, munkaügyi kérdéseket és a toborzás-kiválasztást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!