Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki ismeri a Daxiot?...

Csiiikiii kérdése:

Van aki ismeri a Daxiot? Kiváncsi vagyok a véleményekre!!

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Piramisjáték. Ha a kezdetek kezdetén beszálltál, ugyan más kárán, de jól jártál. Nem érdemes foglalkozni vele.
2021. nov. 24. 23:12
 2/10 A kérdező kommentje:
de tudsz valamit rola, vagy csak igy kijelnted , hogy piramis játék?
2021. nov. 25. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerem, igaza van az egyesnek. Ha sportfogadásból akarsz megélni, akkor ezerszer jobb módszerek vannak rá.
2021. nov. 25. 00:09
 4/10 A kérdező kommentje:
tehát piramis játék. De nem értem akkor ,hogyha senki nincs utánad mégis jön a pénz, honnan? Ezt nem értem.
2021. nov. 25. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Egy régebbi ilyen kérdés alatt már utána néztem, a cég vezetője egy olyan stróman akihez már több bebukott piramisjáték fűződik. Lényegében csak egy már a múltban megbukott csalásukat futtatják újra, csak más néven.
2021. nov. 25. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem ismerem, de rákerestem kíváncsiságból.

Ahogy látom napi 1% profitot garantáltnak, ami abszurd. Ezzel 1 év alatt meg 37 szerezed a pénzed, 6 év alatt meg kb 100 dollár kezdő tőkével dupla annyi pénzed lenne mint most Jeff Bezosnak ("hivatalosan" a leggazdagabb ember).

Tehát kamunak nézki nagyon.

Ha valami cryptoról van szó, akkor ez egy "pump and dump" tehát érthető az eddigi növekedés és még lehet picit nőni fog, majd hírtlen lezuhan 0ra.

Az a vicces ezeknél, hogy van hogy a végén már nem is engedik hogy kivedd a pénzed és csak lelépnek mindennel.

Ponzi-séma is lehet.

A lényeg, hogy nagyon kamu szaga van.

2021. nov. 25. 09:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Van aki megtudja mondani ki a vezető. Kicsit utána akarok járni, és ha valaki tud cég történetet azt is szívesen meghallgatom. Én is rákerestem nekem a fura az Ai technológia. Tehát software sportfogadás.
2021. nov. 25. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A Daxio elvileg a már megbukott Global Game Arena piramisjátéknak az új néven megfuttatott változata.

2021. nov. 25. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 25. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt már én is olvastam.de aki írta a cikket, szerintem annak se voltak konkrét bizonyítékai, hogy miért is bukott be a Global Game Arena. Senki semmi konkrétumot nem tudná cégről?
2021. nov. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!