Mamas&Papas Sola- Ismeri valaki? Véleményekre is kíváncs vagyok. Bővebben lent (link)
Április végi babának lenne. Mózes nélkül is lehet használni újszülöttnek? A leírásban az szerepel, hogy vízszintesig lehet dönteni. Van valakinek tapasztalata róla?
Nem ismerem a kocsit, de jól néz ki. Ha vízszintesig dönthető akkor biztos lehet újszülöttnek használni. A vedonom szerint meg ha kicsit dontott egy kocsi, akkor is lehet, mert egy pelenkával vízszintest tudsz csinálni belőle.Èn isgondolkoztam azon,hogy nem veszek mózest, de elvetettem az ötletet. Téli babám lesz melegebbnek kenyelmesebbnek kell lennie a kicsimnek.
i
Szia! Én a 4 hós babámnak vettem (mózes nélkül) mert nem fért el a másik kocsink mózesében. Szerintem jó lesz újszülöttnek is, mert én sokszor hason is beletettem a babám. Nagyon jó kocsi, a következő babánál is inkább ezt fogom használni :) annyi, hogy én amíg pici volt a lányom, kivettem a biztonsági övet, hogy ne nyomja.
Könnyen fordul, nem nehéz és egyszerűen át lehet helyezni az ülést a másik irányba.
Szerintem szeretni fogod :)
Nekem ilyen volt mikor 1,5 éves lett a baba.
Újszülött nem nem jó a sportrésze.
Nem vízszintesig dönthető, lecsúszik benne, az oldala nem magasított...
Ez egy sport kocsi ülni tudó babának.
Újszülöttnek csak mózessel!
Nekem most a másodiknàl quinny Senzz kocsim van, ez jobb mint a Mamas&Papas
Utálom a Qunny-ket. Rohadt nehéz, borzalmasan néz ki a három kerekével irtó idétlen. Ingyen sem kéne.
Sola nagyon jó, könnyen irányítható, terepre is kiváló főleg arra ajánlják. Egy mozdulattal- sportréssezl együtt összecsukható. Nagy a mózese. Én csak jót tudok mondani róla. Aki original babakocsit szeretne venni, nem is annyira drága.
Nagyon sok színben kapható, én elvből nem vettem sem fekete, sem barna, sem narancssárga baba kocsit, és mindenképpen teljesen újat szerettünk volna. Nekünk bevált. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!