Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha rosszul fizetőnek nevezünk...

Ha rosszul fizetőnek nevezünk egy munkahelyet, azt miért veszi sértésnek a vezetés?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy kisebb kilépőinterjúm, amikor felmondtam.

Decemberben kezdek az új helyemen.

Ahol dolgoztam, az volt vele a baj,hogy túlzásba vitték "low cost" jelleget.Olyan volt,mint egy Tescos alma.Kívül szuper, belül meg rohad.Csilli-villi iroda, lazaság (papucsban dolgozás,nincs dress code) gyümölcsnap...stb, de melléje borzasztó szervezetlenség,káosz, rugalmatlanság és persze a szektorhoz képest alacsony fizetések, csekély emelések évente még jó teljesítmény esetén is.

A kilépő interjúmon tettem egy hasonlatot, nem kerteltem, megmondtam,hogy rosszak a fizetések, versenyképtelenek.

Illetve, hogy ha "régi világ" lenne, akkor ez egy női munkahelynek számítana, ugyanis régen a nők nagyon rosszul kerestek.

Sértődött, megvető pillantások követték.

Én el nem hiszem,hogy a vezetés és a HR ennyire burokban él,hogy azt gondolják, ez a szuper munkahely,ennél nincs is jobb...stb és nem tudják,hogy azok a fizetések versenyképtelenek.Miért jó ez a színészkedés?Oscart kapnak érte vagy mi?

2021. nov. 22. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
feleslegesen póverkodtál... gondolom hulladék volt a stílusod is, azzal volt a baj.
2021. nov. 22. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem érzed, mi ezzel a megjegyzéssel a baj, akkor nem hiszem, hogy bánja a cég, hogy kiléptél.
2021. nov. 22. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Mire volt jó bunkónak lenni és felégetni a hidakat? Kicsi ám ez az ország…
2021. nov. 22. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy borzasztó munkahelyemen, ahol folyamatos volt a fizetés nélküli túlóra, semmibe vették a fiatalabbakat, stb., a HR-es azon lelkendezett, hogy de legalább minden hónapban időben érkezik a fizu. Hozzáteszem, a korábbi munkahelyeimen is mindig időben kaptuk, pedig kisebb cégnél is dolgoztam. Van, akinek ez is elég...
2021. nov. 24. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!