Telekom Back Office Adminisztrátor állás?
Nemrég láttam diákmunkák közt meghirdetve ezt az otthonról végezhető adminisztrátor állást.
Érdeklődnék, hogy van-e itt esetleg olyan, aki dolgozott (vagy ismerőse) ebben a munkakörben és tudna-e leírást adni róla?
A hirdetésben az szerepel, hogy csomagokat, számlákat kell kezelni, plusz mellé szükséges mikrofon is, hogy tudj egyeztetni a kollégákkal.
Az érdekelne, hogy valóban csak ennyi a munka vagy ez csak kamuszöveg? Ügyfelezni nem szeretnék, azért sem jelentkeztem eddig hozzájuk, de ez az adminisztráció szimpatikus lenne.
Előre is köszönöm annak, aki segít!
Tudok értelmezni, köszi. :)
De tudod nem egy embertől hallottam már, hogy a hirdetésben ez meg az szerepel, aztán később derül ki, hogy teljesen mást is kell csinálni. Ezért is írtam, hogy olyan emberek válaszát várom, akiknek van tényleges tapasztalatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!