A bruttó 830 jónak számít programozóként?
6éve vagyok fejlesztő, mondhatni senior(ebbe ne kössetek bele, cége válogatja, itt elvileg az vagyok), de már kezdem kevesleni a fizum, főleg az infláció és növekvő minimálbérhez viszonyítva. 1.5 éve volt utoljára fizu emelésem, hány %-ot kérjek, ami nem pofátlanság? (Alapból 20%-ra gondoltam, kérdés, hogy kevés vagy sok).
Tavaly ilyenkor még félre tudtam tenni 150-et, talán 200at havonta, hasonló dolgok megvétele után, már az 50-et is nehéz félrerakni most.
Hozzáteszem, hogy nem szeretnék váltani, nagyon szeretem jelenleg a helyet(jelenleg 1.5 éve full HO, és jó a csapat/projekt). Csak ugye az a fránya anyagiak.
Eddig fél-1évente mindig kaptam 10%-kot, csak most más árak/infláció van, tehát külső körülmény változott, nem feltétlenül az én igényem nőtt.
#10: akkor a 20% nem is annyira elrugaszkodott :)
15-20% simán. Viszont ennyi emeléssel ismét "csak" havi 100-at raksz majd el, így nem tudom mennyit haladsz majd.
1.5 év után nem, de 1 év múlva érdemes menni egy interjú kört :)
Bocsi az offért, de kíváncsi vagyok, mire költesz akkor sokat. Mármint a sörön megérzed a 20-30 forintot, de a nyaralás "ingyenes".
Ne haragudj, tényleg nem költözködni akarok, csak érdekelne, hogy jönnek ki a kiadásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!