Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pontosan mi a munkaköre a...

Pontosan mi a munkaköre a fegyveres vonatkísérőknek? Illetve, milyen követelményei vannak hogy valaki ilyen munkakörben dolgozzon?

Figyelt kérdés

Nem rég olvastam a neten, hogy van ilyesmi de nem találtam infót hogy pontosan ez mit takar.

Ha tudja valaki, azt megköszönném! :)

2021. nov. 17. 22:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
74%
Magyarországon van ilyen?
2021. nov. 17. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Személy- és vagyonőri munkához tartozik. Lényegében pénz- és értékszàllítàs része szerintem. Pénzt/értéket szállítasz/kísérsz vonaton, vagy a vonatot kíséred.

Én tanultam ezt a részét a dolgoknak, ennyi kell hozzá. Vagyonőri bizonyítvàny, igazolvány, tapasztalat, és fegyverismereti vizsga.

2021. nov. 17. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Van persze.

Jellemzően nagyértékű szállítmányokat kísérnek, de semmi extrára nem kell gondolni, a mozdony hátsó vezetőállásán kukkolnak és figyelnek. Nem csúzliznak minden járókelőre mint egy rambó.

2021. nov. 17. 22:14
 4/12 A kérdező kommentje:

2

Köszi, B kategóriás jogosítvány nem követelmény? :)

2021. nov. 17. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Vasútőr. Általában a mozdonyban ül, de nem a vezető mellette, hanem a mozdony másik felében. Ha megáll a vonat, akkor folyamatosan ellenőrzi a vagonokat, illetve a plombák meglétét.

Szar meló, csináltam már. Ha feltörik az egyik vagont, akkor jön a tömény szívás . Fegyvert nem használhatod, max ha már halálra vertek.

A kedvencem az volt, amikor az isten háta mögött a szerelvény átlépte a határt, te meg ott maradsz, és vársz a csodára, hogy bármi arra járjon, hogy haza tudj menni. (Már vonattal vissza)

2021. nov. 17. 22:19
 6/12 A kérdező kommentje:

5

Miért, a vasútőr nem megy végig a vonattal együtt, és utána haza is?

2021. nov. 17. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Miért, a vasútőr nem megy végig a vonattal együtt, és utána haza is?"

Jellemzően az országon belül kísérnek, de volt már olyan feladott árú, amivel Németországból jött 2 fegyveres, és mentek vele a Romikhoz tovább.

2021. nov. 17. 22:24
 8/12 A kérdező kommentje:

7

Azt hittem végig kísérik az árút. Köszi a választ.

A fizetés legalább tűrhető volt?

2021. nov. 17. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, én nem dolgoztam vasútőrként, de a vasútnál dolgozom.

De hírből ahogy hallom, nem fizetik agyon őket...

2021. nov. 17. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Amire szerintem gondolsz,az a tehervonat-vagon fegyülelő.

Nem igen ajánlom az szakmát,ahogy 5-ös leírta.

Mert mivel akkor használhatnál éles fegyvert (Már mint éles pisztolyt) ha nekik is van annak tűnő pisztolya.

De inkább vadőrnek menjêl,1-szer megérőbb munka.

Mert mivel vagon fegyülelőként agyon verhetnek,kés beléd nyomják meg még ki tudja...

Éles pisztolyt meg nagyon indokolt esetben,mert mivel vér nem folyik,addig nagyon kéz az kézben jár az törvény

2021. nov. 17. 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!