Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Introvertáltként van esélyem...

Introvertáltként van esélyem az állásinterjún?

Figyelt kérdés
Mindenhová pörgős, kommunikatív csapatjátékost keresnek... Ezek nem jellemzők rám, de vannak más erényeim. Az interjúkon próbáljam meg kidomborítani az én jó tulajdonságaimat, vagy ha nem vagyok pörgős, akkor hagyjuk is? Ha nem pörögve, hanem nyugodtan végzem el a munkát, az baj?
2021. nov. 15. 12:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#7 gratulálok, jár a keksz

#8 az intovertált nem egyenlő a depis antiszoc remetével, de köszi a tippet.

2021. nov. 15. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Már miért ne mondhatná el egy intro, hogy karrierje van? Nem azért írja, hogy ebből önigazolást kapjon. Külben is kit érdekel, mit gondolnak a gyks kommentelők?

Na mindegy, amúgy én is intro vagyok, nem bunkó. De épp ezért nem én leszek, aki empatikusan simogatja a buksidat. Ha dolgozni akarsz, akkor odaállsz és csinálod. Nem csak siránkozol, hogy jajj én szegény intro. Ha az kell, akkor anyu, apu, barát vállán lehet.

2021. nov. 15. 14:05
 13/22 anonim ***** válasza:

12:

Nem az, hogy leírja, hanem ahogy leírta arrogáns, lekezelő módon. Az intrók is tudnak taplók és lekezelőek lenni, de nem így. Ma már majdnem mindenki introvertáltnak mondja magát, de jó részük nem az. Nem csak az önsajnáló lusta vagy buta emberek magyarazzák a kudarcukat azzal, hogy intrók, hanem a nagyképű, nárcisztikus arcok között is egyre több magyarazza ezt magáról

2021. nov. 15. 14:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Abban mi arrogáns van, hogy el tudtam helyezkedni, sőt karriert is tudok építeni? De tényleg?

Igen, dolgozni kell érte és nem megy úgy, olyan tempóban, mint egy extrovertáltnak, de ne kelljen már nekem sz/rul érezni magam, mert pont igaz rám amit fentebb is írtak, hogy nem kudarc magyarázásra, meg siránkozásra használom ezt a tulajdonságot? (Nyilván sok más területen sz/r így is, de az más kérdés)

2021. nov. 15. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:

14:

Az az arrogáns, ahogy lekezelően előadtad. Én is introvertált vagyok, nekem is van (jó) munkám, és?

Miért ne menne ugyanolyan tempóban? Ez megint nem introvertáltság kérdése, hacsak nem kimondottan az a munkád, hogy emberekkel foglalkozz.

2021. nov. 15. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Sheldon, te vagy az?

Nem tűnt fel, hogy #2 csak szarkasztikus volt?

Természetesen lehet introvertáltként is jó munkahelyed, nem attól függ.

2021. nov. 15. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:

#15: Ismételten, mi volt az arrogáns abban, hogy lehet sikeresnek lenni introvertáltként?

Az ugyanolyan tempóban vezetői szinten értem, ahol már számítanak szoft skillek pl, vagy éppen olyan tevékenységek, amikben nem túl jók az intrók úgy nagy általánosságban. Pl. kapcsolatépítés

2021. nov. 16. 12:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Az introveltáltság fokozata is számít szerintem. Mert néha már az is annak nevezi magát, ha szeret egyedül lenni néha, és nem szereti annyira a társaságot, sőt vannak sztárok is, akik színpadon, reflektorfényben élnek, és introveltáltak állítólag. ( Külföldi sztárokra gondolok) Magyarok közül meg Krausz Gábort emelném ki, aki introveltsága ellenére is jól kommunikál, és tv műsorokban szerepel.
2021. nov. 16. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:

17:

Ismétlem, ahogyna előadtad, az az arrogáns. Ha nem érted, ez van.

2021. nov. 16. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
#19: Azt hiszem te vagy az a típus aki komplett történeteket lát bele egy egy válaszba a puszta tények helyett. Nem baj ez, kellenek az álmodozók is. De akkor ne reflektálj válaszokra inkább...
2021. nov. 17. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!