Szerintetek emlékezhetnek még rám 2 év után vagy nyugodtan pályázzam meg az állást?
Kb. 2 évvel ezelőtt jelentkeztem egy kisebb létszámú pesti multihoz pénzügyes állásra.
Minden jól alakult, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, gyorsan le is zavarták az interjúkat és a teszteket. Kaptam is tőlük ajánlatot, azonban végül úgy döntöttem, hogy másfelé kacsingatnék szakmailag, így visszautasítottam őket. Amikor közöltem a rossz hírt a HR-rel, úgy éreztem, hogy megsértődtek rám, mert nagyon úgy tűnt a helyzet, hogy megyek oda dolgozni (utolsó informális körként már a Team Leadernek és a csapatomnak is bemutattak személyesen), ráadásul nekik viszonylag SOS kellett volna az ember.
Szerintetek érdemes megpályáznom ugyanazt az állást vagy tényleg annyira zokon vehették a visszautasításomat, hogy feketelistán vagyok náluk?
Tudom, hogy ezt nem a gyakorin fogják megmondani, csak kíváncsi vagyok, hogy vajon más volt-e hasonló helyzetben.
Esetleg van itt HR-es?
Nem is értem a kérdést.
Ha emlékeznek rád, akkor a legrosszabb, ami történhet, hogy nem hívnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!