Mennyi a havi fizetésed nettó körülbelül, kafetéria nélkül?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 15:40
21/26 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert annak ellenére hogy jól keresnek, olvasni nem tudnak. A kérdés ez volt: mennyi a FIZETÉSED? Fizetése az alkalmazottnak van. Vállalkozónak nincs fizetése. Van keresete, jövedelme, profitja, eredménye, nevezhetjuük sokféleképpen, de az NEM fizetés.
22/26 anonim válasza:
fizetésért csak az idióták dolgoznak. ezt sosem értettem, hogy miért jó más gazdagságáért robotolni. vállalkozóként sokkal könyebben és sokkal többet lehet keresni
23/26 anonim válasza:
"Akkor meg mi a bánatért kommentelsz egy olyan kérdéshez ahol ez a téma? Miért nem görgetsz tovább?"
En is kerdezhetnem toled, nem? :D Ha nem tudsz konstruktiv lenni, miert nem gorgetsz tovabb? :D
25/26 anonim válasza:
Alkalmazottként dolgozom, heti 40 órában. Nettó 260 ezret keresek, van 13. és 14. havi fizetésünk is, valamint évi 180 ezer ruhapénz. Ha ezeket tételesen beleszámítom, akkor így a havi nettóm 318 ezer forint. Ezen felül az évi cafeteria keretem 500 ezer forint, ami Szép kártyával számolva kb. havi 35 ezer forint plusz a nettóm mellé.
26/26 anonim válasza:
Utazásszervező céget vezetek, 5 munkavállalóm van. Sajnos a járvány miatt nettó 4-5 millió lett a bevételünk (35% az enyém, 13% fejenként kollégáké. Legjobb hónapunk tiszta haszna 13.756.000 Ft volt ( takarítónő, biztosítás stb kifizetésével), 4.814.000. jött be nekem, a kollégák 1.800.000-at kaptak. Mostanában ennek felét, negyedét keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!