Mennyi a havi fizetésed nettó körülbelül, kafetéria nélkül?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 15:40
11/26 anonim válasza:
Nincs fix bérem, sőt bérem sincs.
Jókor jó helyre igyekszem befektetni.
12/26 anonim válasza:
Egyéni vállalkozóként 1-1.2M körüli a nettóm átlagban, az elmúlt két évet nézve.
13/26 anonim válasza:
EV vagyok, programozokent kulfoldre dolgozok oraberben. Nem irom le az atlagos keresetem, mert akkor jonnetek, hogy kamu, meg "ha ennyit keresnel, nem a gyk-n toltened az idod". :D
14/26 anonim válasza:
Marketinges vagyok, 400 a nettóm.
15/26 anonim válasza:
vállalkozóként, 1,2 millió körül átlagosan nettóban. diploma nélkül
16/26 anonim válasza:
Havi 400 èpítèsz diplomával, kisvárosban. Mellette 800 napi 2 óra vállalkozással + hètvègèn amit bírok.
Nem tudom mièrt nem mondok fel. Szeretem a munkatársakat, nem akarok egyedül irodát bèrelni, egyedül dolgozni, kiszámíthatatlan mi lesz, ilyenek.
17/26 anonim válasza:
240 az alapbér, 10 a cafetéria + negyedéves bónusza ~60 körül.
18/26 anonim válasza:
fodrászatom van, nettó 1,5 millió havonta
19/26 anonim válasza:
" Nem irom le az atlagos keresetem, mert akkor jonnetek, hogy kamu, meg "ha ennyit keresnel, nem a gyk-n toltened az idod". :D"
Akkor meg mi a bánatért kommentelsz egy olyan kérdéshez ahol ez a téma? Miért nem görgetsz tovább?
20/26 anonim válasza:
Akik sokat irtak, miert lettek lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!