Mit gondoltok egy olyan munkahelyről, ahol 10 hónap alatt négyszer késik a fizetés utalása?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy csak 1-2 napot, de akkor is mutat valamit szerintem.2021. nov. 10. 16:34
11/15 anonim válasza:
"Nekem volt olyan munkahely ahol csak 5-én utaltak, előtte diák munkák pedig rendszeresen csak 10-én."
Nem rohadtul mindegy mikor utalnak? A lényeg, hogy a két fizetés között nagyjából ugyanannyi idő telljen el. Ha 10-én utaltak akkor kövi hónapban is 10-én utaljanak. ha 5-én akkor a következőben is 5-én legyen pénzénél az ember. Sose értettem mi a fosért számít, hogy melyik napon jön a pénz. Csak akkor gond ez, ha egyik hónapan 1-jén már kiutalják a következőben meg csak 10-én...
12/15 A kérdező kommentje:
Például azért gond, mert nem lehet tudni, mikor mennyit késnek a fizetéssel. A szerződés szerinti napon kellene legkésőbb utalni. Nomeg én sokkal jobban szeretem, ha megkapom a fizetést, abból levonják hónap elején a hiteleket és akkor nem kell úgy számolnom, hogy "oké, még a fizetésig x összeg megy majd a hitelre"
2021. nov. 11. 10:49
13/15 anonim válasza:
#11: de, teljesen mindegy. Sőt, nem különösebben zavarna az se, ha egyszer 27-én, máskor csak 10-én utalnak.
14/15 anonim válasza:
Túlterheltek, max ennyit mutat.
Sógoroméknál az asszony utalgatja otthonról, de van hogy nincs idő mert a mert árajánlatot kell adni és az fontosabb, időre, abból van a pénz is...
15/15 anonim válasza:
Mondom, ha ez neked nem fér bele, akkor fel kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!