Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A "kávézóba ülök be laptoppal...

A "kávézóba ülök be laptoppal dolgozni" típusú szabadúszók általában a szakmájuk legalja kóklerei?

Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Ady Endre meg Babits is szakmájuk legalja kóklerei voltak, mert mindig kávézókban ülve írták a verseiket?
2021. nov. 8. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem Ady és Babits munkásságát ne hasonlítsuk ehhez. Nem egy szint e kettő
2021. nov. 8. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincs összefüggés.
2021. nov. 8. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs összefüggés, en is home office-ban dolgozom, de nekem kötötten csak itthonról lehet, irigylem az olyat, aki ott dolgozik ahol csak akar, mert csak egy laptop kell hozzá,de nem gondolom róla, hogy semmirekellő.
2021. nov. 9. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én elég sok éve vagyok szabadúszó, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dolgoztam kávézóból, elvagyok itthon. De nem értem, mitől lenne rosszabb a munkám minősége, ha holnaptól kávézókban verném a billentyűzetet :D
2021. nov. 9. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Senior fejlesztőket ismerek, akik így dolgoznak. Hetente nyithatnának egy kávézót, annyit keresnek. Kétlem, hogy kóklereknek adnának ennyit.
2021. nov. 9. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!