Bevált online chat moderátori állás?
Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen téren “dolgozni” aki dolgozott/dolgozik ebben tudna nekem írni megbízható céget? Illetve jelentkezésnél kell írni egy bemutatkozást illetve,hogy miért lennék én jó a feladatra? Nem azt szeretném,hogy leírjátok mit írjak nekik hanem csak pár témát,pontot ami segít kicsit elindulni mit írjak a levèlbe? Köszönöm.2021. ápr. 28. 09:00
1/18 anonim válasza:
Nem akarsz bemenni egy munkahelyre, de nincs olyan tudásod, amivel home office-ban dolgozhatnál. Mindenkit ez motivál.
2/18 anonim válasza:
Ez a "chat moderátori állás" valami eufemizmusa a kamu szexchatelésnek? Az a vonat már elment, mióta mindenki abból akar pénzt keresni.
3/18 anonim válasza:
2
az. beírod a pasinak, hogy ooo baby ooo baby.
Legtöbb normális chat moiderátori feladatot chatbot csinálja, vagy ügyfélszolgálat
4/18 anonim válasza:
Már nem éri meg ezzel foglalkozni. Most is ott ültem egész nap és alig kerestem valamit. Még kiegészítő jövedelemnek se jó. Inkább elmegyek rendes munkára.
5/18 anonim válasza:
#4 Mit kell csinálni? Mármint most komolyan azt amit a 3-as írt? Vagy valami komolyabb munka? Nem cégre vagyok kíváncsi, csak érdekel, hogy mi ez a nagy chat moderátor hype.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy fő állásban szeretném,és nem a s ex chat-re vagyok kívàncsi. :D De inkább majd máshol keresgélek,gondolhattam volna nem lesz normális válasz itt :)
2021. ápr. 29. 12:32
8/18 anonim válasza:
Mert szerinted milyen chatet kell moderálni "jó" fizetésért, ami nem szexchat? 😅
9/18 anonim válasza:
Ilyen munkáért jó fizetést várna az ember de még az sincs. Apróval szúrják ki a szemed. A cég szedi be a sok pénzt.
10/18 anonim válasza:
kérdező, a "chat moderátori" munka az arról szól , hogy pasikat hülyitesz társkeresőn betanult kamuprofillal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!