Irhás zoltán kérdése:
Online filmekre feltöltötem egy filmet es azt irta a moderátor jová hagyja de mar 5 nap eltelt es semi aki töltöt már fel filmet online filmekre az elmodaná hogy müködik vagy hogy mikor hagyja már jová?
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 20:24
1/8 anonim válasza:
De rohadtul elegem van abból, hogy a kérdező értelmes és segítőkész válaszokat vár, de arra nem veszi a fáradtságot, hogy helyesen írja ki a kérdését.
2/8 anonim válasza:
Gondoltam, hogy nem fogja szó nélkül hagyni :D
Privát üzenete: "Helyesen irtam ki fsz a szadba"
:)
3/8 anonim válasza:
De miért írsz úgy, mint egy értelmi fogyatékos?
4/8 A kérdező kommentje:
Ezen mit nem lehet érteni ????????
2020. jan. 19. 01:07
5/8 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ne lehetne érteni.
6/8 anonim válasza:
Buta vagy, nem tudsz helyesen írni, és még azt sem érted, hogy mindenki érti, hogy mit akarsz kérdezni, csak nem akarunk válaszolni, mert a kérdésedbe kb. egy szót sem tudtál leírni helyesen. A vesszőkről, mondatokról ne is beszéljünk.
7/8 A kérdező kommentje:
Kutyák vagytok
2020. jan. 19. 13:49
8/8 anonim válasza:
Ezekután már biztos hogy nem csak buta vagy, de cigány is. Így már minden világos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!