Egyik ismerősöm barátja megkért, hogy jövő héten hétvégén segítsek neki a költöztetésbe pakolni. Szekrényeket, hűtőt, mosógépet stb kivinni a házból, feltenni az autóra. 5-6 órás munkáról lenne szó.
Szerintetek milyen órabért lehet elkérni ilyen munkáért? (Győr)
Haat sztem semmit, az ilyent nem penzert szoktak csinalni.
Ha nagyon kerni akarsz egy 10-esnel tobb szerinem serto lenne
2021. nov. 7. 08:30
3/21 anonim válasza:
Ezért nem szokás pénzt kérni...
2021. nov. 7. 08:34
4/21 anonim válasza:
tehat egy idegen megkér hogy 60 kilós mosógépet cipeljek 1 napig és ingyen kell csinálni..
akkor inkább kérdező ne vállald.
2021. nov. 7. 08:39
5/21 anonim válasza:
És neked barátod az illető?
Ha közeli ismerős, és én is tettem neki szívességeket a múltban akkor nem kérnék pénzt.
Ha nem ismerem és nincs is semmi kapcsolatunk, akkor egy 15-20 ezret biztos elkérnék…
2021. nov. 7. 09:02
6/21 anonim válasza:
2 sör a nap végén.
2021. nov. 7. 09:06
7/21 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az illetőt, ismerősöm barátja. Ismerős megadta neki a telefonszámomat és ő hívott, hogy jövő héten lenne ilyen meló. Mondtam neki, hogy 1700ft/h, erre azt felelte, hogy sok. Szekrenysort, háztartási gépeket kellene cipelni, meg lehet (még nem tudják) az új lakásba a 3.ra vinni a cuccokat.
2021. nov. 7. 09:22
8/21 anonim válasza:
Azért harmadikra mosógép cipelésért mennyit akar adni? Ez kemény fizikai munka. Ha amúgy van elég pénzed, ennyiért nem csinálnám.
2021. nov. 7. 09:26
9/21 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nem ersz ra ilyenekre. Van sok szolgaltato valasszon egyet, 12K/ora korul mar van 3 fos brigad teherauyoval.
2021. nov. 7. 09:53
10/21 anonim válasza:
"Mondtam neki, hogy 1700ft/h, erre azt felelte, hogy sok."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!