Van olyan online munkalehetőség, amivel kereshetnék egy hónapban 50 ezer körül 18 évesen angol nyelvtudással?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 15:18
1/8 anonim válasza:
Részben attól függ, hogy fiú vagy lány vagy-e. :D
3/8 anonim válasza:
Ja, hát ez ilyen. Egy 18 éves lány az áhított 50k tíz-hússzorosát is megkeresi, ha ügyes és bevállalós. A 18 éves fiúk mehetnek kapálni. :D
4/8 anonim válasza:
#3 Pontosan :D Lehet keresni fiúként is, csak oda már ész is kell, nem abból áll, hogy kérdőíveket kattingatsz végig 😂
5/8 A kérdező kommentje:
Na képzeljétek pont lány vagyok:). Annyi a gond mondjuk az Onlyfanssel, hogy adóznom kell, amit nem tudok megoldani, úgy, hogy annyira titokban maradjon, hogy csak én tudjak róla. És nem tudom mennyi a kockázat adózás nélkül.
Kérdőíveket töltöttem ki, de 4 hónap alatt alig kerestem vele pár dollárt, pedig tényleg odatettem magam. De, ha tudtok valami jó kérdőíves oldalt, akkor azt várom.
2021. nov. 6. 16:58
6/8 anonim válasza:
Ennyit plazmaadással simán lehet keresni
7/8 anonim válasza:
Én a webáruházi termékfeltöltőknek nettó 200-at adok, és full otthonról végezhető...
8/8 A kérdező kommentje:
7-es. Van hasonló munkakörben ismerősöm. De ez teljes munkaidő, nem? Tanulás mellett tudnék csinálni hasonló munkát, de iskolaidő mellett, amíg ott vagyok, addig nem.
2021. nov. 7. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!