Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magabiztos excel felhasználói...

Magabiztos excel felhasználói ismeretek, szerintetek ez milyen mélységet takarhat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Takarito allashoz ami kell
2021. nov. 4. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
A beépített függvényeket tudd úgy használni hogy ne kelljen minden alkalommal utánanézni, diagrammokat tudjál létrehozni és formázni. A munkalapot meg tudd úgy szerkeszteni hogy értelmesen nyomtatni lehessen. Adatok importálása különböző formátumokból ne okozzon problémát.
2021. nov. 4. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:

És kimutatás táblázatokat (pivot) profin nyomd

Kb minden , esetleg vba nélkül

2021. nov. 4. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén, én a felét nem használom mint amit 2 írt. Cége válogatja, na meg a munkakör.

Pivotozni már tudok. meg amire a munkám során kellett megmutatták vagy magam kigugliztam. Diagram is megy.

Én egyáltalán nem vagyok benne profi. :D mégis rákényszerültem hogy ezzel dolgozzak, de nem vagyok benne profi.

Párom is dolgozok Excelekkel a mostani helyen is, tőle van hogy kérdeztem mikor kellett, de pl pivitozni o sem tud.

Szerintem kérdezz rá konkrétan az interjún. Én ezt tenném. Egyébként azt az 1-2 függvényt, ha kell is meg lehet hamar tanulni/jegyezni. Mást mást értenek magabiztos alatt, nem profit írtak.

2021. nov. 4. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A függőleges kereséstől (vlookup) sokan kb elélveznek :D
2021. nov. 5. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam a halmozott, összefűzött képletek(szerkesztőben 3-4 sor, logikai, keresés(fkeres, index.holvan), összegzés, összefűzés, tisztítás, dátumképletek), kimutatások, mini "adatbázis" kezelés, diagrammok, feltételes formázás(beépített, képletes). Pici vba.
2021. nov. 5. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"A beépített függvényeket tudd úgy használni"

jaaa van vagy 100? LOL

Szerintem a legtöbb cég sem tudja. Pályázd meg és kérdezz rá, pontosan mit akarnak. Baromi rtika, amikor kiírják, pontosan mire gondolnak pl f-keres, pivot stb.

2021. nov. 5. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Pont most szaladtam bele. Szokásos álláshirdetés, semmitmondó, tipikus feladatkörökkel:

bejövő kimenő iktatás

iratok szkennelése

termékszerződések előkészítése, nyilvántartása

nyilvántartások vezetése

kapcsolattartás partnerekkel

egyéb adminisztratív feladatok

elvárás: Magas fokú excel ismeret.

Pont ezt írtam. Nem fog kiderülni, hogy mire kell nekik XY szint, de ez bármilyen programra érthető. Kb olyan, mint amikor diplomát kérnek időpontok egyeztetésére, kapcsolattartásra meg irodai beszerzésekre. Nem tudod meg, amíg rá nem kérdezel

2021. nov. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!