2 éve vagyok big4 cégnél auditon.Tavaly megúsztam az előszezont nem kellett túloráznom de idén már szeptemberben is 60 órákat kellett dolgoznom és nincs kompenzáció..Van olyan hazai big4 aki kifizeti a tényleges túlórát? Ha igen milyen alapfizetésel?
én most kezdő seniorként nettó 400 alatt kapok ( segítség és asszisztens nélkül) ami szerintem tragikus, tekintve a havi 200+ órám.. Persze valakinek ez álom de ennyi pénzért nem éri meg magányosan megrohadni egy büdös körúti albérletben... (szerintem)
Egyébként hivatalosan be kell írni, de gyakorlatilag minden menedzser a következő értékelésen lenulláz/ vagy akkor ordibál veled és bukod a bonuszt ami igazából maximum egy havi fizetésed évente egyszer.... szóval ott tartunk hogy legálisan tartanak rabszolgákat öltönybe csavarva :D
Húzz el onnan. Komolyan mondom, tudom, hogy nem sokat ér egy idegen szava, de mindenképpen válts. Azzal, hogy felvettek egy Big4-hoz és kihúztál ott két évet már a legtöbb embernél többet érsz a munkaerő piacon.
Ha mégis maradsz, akkor állj ki magadért. A menedzser nem sokkal van egy szenior felett, lehet két éve még ő is ugyanazt csinálta, mint te. Engem mikor felmondási idő alatt naponta státuszoltattak, és sírt a menedzserem szája, hogy csak este 8-ig dolgozom (felmondási idő alatt!), akkor mondtam, hogy nyugodtan vonjuk be a partnereket is ebbe a párbeszédbe, ha ilyen nagy ügy. Kihajtják belőled a szart is, ha állandóan csak tűrsz.
Ha nem engedik, vagy következményei vannak a tényleges órák felvitelének, akkor pedig tegyél panaszt. Mehet egy levél a vezető partnereknek, audit HR vezetőnek, meglátod, hogy egyből bekussol a menedzser kolléga. :D
A párom is big4nal dolgozik már több mint 2 éve, rengetegszer ér haza este 10re este 7 helyett, és náluk se fizetik a túlórát, olyan kimagaslóan se keres
Nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!