Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezzek egy állásra, ha...

Jelentkezzek egy állásra, ha most van meghirdetve, de nem férne bele az időmbe?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, mérnöki mesterre járok jelenleg. Nagyon kéne a szakmai tapasztalat, de nemigazán fér bele egyetem mellett a meló, akármennyire is szeretném.

Viszont láttam meghirdetve egy gyakornoki pozit annál a cégnél ahová szeretnék bekerülni. A gond meg az, hogy nemtudom, hogy ők is olyanok mint a többi, hogy őszi és tavaszi gyakornoki szezonjaik vannak, vagy ez csak alkalmi, és kitudja mikor fognak legközelebb ilyen pozit meghirdetni.

Szerintetek mit csináljak? Nyilván egyáltalán nem biztos hogy felvesznek ha jelentkezek.

2021. okt. 28. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit veszíthetsz ha jelentkezel?
2021. okt. 28. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Én jelentkeznék, de még csak bsc-s vagyok. Nekem így belefér és úgy hallottam, hogy a mester lazább (ha egyenesen folytatod), de ha nincs időd, akkor nincs választásod. Mondjuk én priorizálnám a gyakorlatot az egyetemmel szemben bizonyos szinten (nyilván azért ne csússz és tanulj, de nem kell kitűnőnek lenni)
2021. okt. 28. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Jelentkezz rá, hoszen nem tudhatod, sőt kérhetsz több információt is a pozícióról. A másik, hogy nálunk a mérnöki képzésen mesterből volt levelező is, menj át arra.
2021. okt. 29. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!