Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Amennyiben OKJ-s tanfolyamra...

Amennyiben OKJ-s tanfolyamra járok jelentkezhetek-e olyan állásra, ami nappali tagozatos hallgatóknak lett meghirdetve?

Figyelt kérdés
Emelt szintű OKJ-s szakot tanulok. Diákmunkát keresek, de szinte mindenhol hallgatói jogviszonyt kérnek. Ez kizáró ok, vagy ettől még lehet esélyem, hogy felvesznek?

2014. febr. 20. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem viccből kérik, a diákok után marha sok kedvezményt kapnak. De most OKJ-n diáknak számítasz (van diákod) vagy nem?
2014. febr. 20. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Van diákom, diák vagyok. De nincs hallgatói jogviszonyom. Az elvileg csak felsőoktatásban van.
2014. febr. 21. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
gakorlatilag is. Viszont most kéne nagyfiúnak/nagylánynak lenni, elmondani a munkaadónak, hogy te bizony ennek ellenére diák vagy, az okj-s sulid is biztos tud erről valamiféle igazolást kiállítani, jó-e az nekik vagy sem.
2014. febr. 21. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. Akkor megpróbálok jelentkezni. :)

(csak többnyire nem válaszolnak a levélre/jelentkezésre, szóval a munkáltatóktól nem kaptam választ ez ügyben)

Azért legalább egy körlevelet küldhetnének, hogy "az állás betöltve" vagy valami.. -.-

2014. febr. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!