Milyen szobalányként dolgozni Magyarországon?
Holnap megyek egy állásinterjúra, szobalánynak. Sosem dolgoztam még ilyen területen, és kíváncsi lennék, hogy nagyjából mire számíthatok. (Amíg nem találok jobbat, mindenképp el kell vállalnom, nincs más lehetőségem egyenlőre.)
A fizetés része nyílván helytől függ, de erre is kíváncsi vagyok. Szóval, szobalányok! Vagy hozzá értők..Kérlek, kendőzetlenül írjátok le nekem, hogy milyen, mennyire strapás, hosszútávon megéri-e stb. Köszönöm előre is!
Minimálbér, be sem jelentenek rendesen, szét hajtanak, csicskának néznek.
Hajrá!
ne kamuzzatok...
Ősöm szállodában dolgozik (nem mészárosé, hanem multi). MINDENKI be van jelentve! Sőt, az egyik nő még a szállodában is lakhat, mert nem volt megoldva a lakhatása, szóval ezt is támogatják. Covid alatt senkit nem rúgtak ki.
Állandóan keresnek embert, mert kezd ismét sok lenni a meló, de SOSEM az a cél, hogy a dolgozók szívjanak, csak:
Nincs ember
Nem akarják megcsinálni a feladatokat és cigiznek, kávéznak egész nap
Legdurvább, hogy megbízhatatlanok. Hazudozik, nem csinálja rendesen, de volt olyan szobalány is, aki a minibárból alkoholt piált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!