Dolgoznál olyan helyen, ahol az ügyvezető a barátait vitte be a céghez?
Voltam egy helyen, ahol az egyik ügyvezető a másiknak a barátja és nem 1-2 éve. Sőt, egy másik munkatársat is multitól vitt be magukhoz, akivel már 20 éve barátok. Tehát itt sok a haver, barát, ismerős.
Dolgoztam olyan helyen, ahol sok barát volt és tapasztalatom, hogyha nem fogadnak el, akkor az annyi. Azt is, hogy a baráttal kivételeznek, nem kérik számon annyira, mint a kívülállót stb.
Nektek van ilyen tapasztalatotok?
Ha nem velem egy szintű a kolléga akkor nem zavar. Hülyék mindenhol lesznek, a barátok meg talán jobban kiismerik egymást, megtalálják az egyensúlyt, mint 2 ismeretlen.
Összességében békében és kisebb hullámvölgyekben jobb egy ilyen munkahely, ha a dolgok nagyon eldurvulnak akkor viszont lehet itt mélyebb a pokol. (de akkor úgyis felmondasz)
2
csak átmeneti munka lenne, jobb, mint a semmi alapon
"Ha nem velem egy szintű a kolléga akkor nem zavar. "
pont olyan helyről mondtam fel, ahol közvetlen munkatársam volt a kivételezett.
Ahol most voltam a "felettesek" haverok
igen, ezért is van egy kis aggodalmam. Ahonnan jöttem a felettesem és az ügyvezető voltak jóban. A felettesem MINDENKIT kiidegelt, sorozatosan mondtak fel miatta. Semmi nem történt XD
Itt aranyosak voltak, meg normálisnak tűnnek, de itt is kicsit hasonló lenne a hierarchia és őszinte leszek, bármennyire kellene most egy állás (ez átmenetileg kellene), de ilyenbe még egyszer nem vennék részt még akkor is, ha tök mások lennének.
Ja, meg a családi vállalkozás nálam is kizárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!