Mennyit kereshetnék asztalosként Budapesten?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, már leraktam a szakmát, jelenleg érettségin vagyok. De megfordult a fejemben az, hogy felfüggesztem ezt, aztán majd lerakom később. Szeretnék kiszakadni a mama hotelből, mert nekem ez így nem jó.
Tehát a szakmámmal eltudnék indulni az utamon? Mennyit kereshetnék így "pályakezdőként" (vagy hogy mondják) asztalosként Budapesten?
2021. okt. 25. 23:12
1/2 anonim válasza:
Bérminimum + feketén 50-60.000 ft, amit vagy megkapsz vagy nem.
Ócska hazai KKV-et kerüld ez miatt.
Inkább tanulj tovább egyetemen.
2/2 anonim válasza:
Ahogy egyes irta elso even kb annyira szamithatsz, de siman tudsz csinalni egy vallalkozast idovel, vallalni ikeas bútorok kiszallitasat osszeszereleset, nagy penzeket lehet azzal akasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!