Asztalosként menyit kerreshetek? Ezekből.
1db fa kanál-50cent
1db hintaló-6euro
1db péklapát-6euro
1db vágó deszka-4euro
Slovákiában élek,és egy ismerősömel beszélgetunk erről és ajánlota,hogy ha német országi cégel kötök alkut akor ilyen áron el tudnám adni a dolgokat,menyi értelmet láttok ebben?van értelme?
mert ha 1000db ra számolom mindet,akor elég szép öszeg,mert,hogy állitóálag a németországi cégek ezket a dolgokat erősen kerresik,csak mégis ha ilyen áron adnám lenne rá érdeklődő?tölgyfából kséziteném mindet,vagy bukk fa :)
"mert ha 1000db ra számolom mindet,akor elég szép öszeg"
Ha te egy hónap alatt nyers fából egyenként bármelyikből legyártanál ezret, akkor lengetem a kalapom előtted, nem hogy mindből.
Amúgy komolyan, most miért tőlünk kérdezed? Te vagy az asztalos, te tudod, hogy mennyi munkaóra egy ilyen elkészítése és mennyi faanyagba kerül.
Amúgy te komolyan gondolod ezt, hogy ha egy vágódeszka (ami lényegében tényleg egy deszka) 4 euró, akkor egy rohadt sok munkával járó hintaló 6?
Péklapát:6500ft
vágódeszka:3000ft
pácolt fa hintaló:9000ft
fa kanál:1000ft
enyibe kerülnek :)
M.O-n, bolti árron :)
én ennek az árrnak a negyedét Írtam le euróba :).
Amikor ezt a kérdést ki Írtam még nem tudtam ezeket az árrakat,bocsi :)
"én ennek az árrnak a negyedét Írtam le euróba :).
Amikor ezt a kérdést ki Írtam még nem tudtam ezeket az árrakat,bocsi :)"
Tudom, épp ezért írtam azt, hogy ha ennyiért csinálnád a büdös életbe nem térülne meg. De még ez a négyszeres ár sem jönne ki, ha te otthon kézi szerszámokkal csinálnád, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!