Szólnom kéne kezdőként? Normális egyáltalán,hogy standoltatnak?
Figyelt kérdés
3 hete dolgozom egy bárban,eddig csak rossz forgalmú napokra osztottak be,hogy betanuljak. Párszor bementem amikor a kolléganőm dolgozott hétvégén,nagyon sok embernek rosszul számolt,ingyen adott dolgokat. Hétvégén este 6 órára jön a másik pultos és este közösen standolnak,viszont a napközbeni mínuszt ketten kell kifizetniük és egyértelműnek veszik,hogy egy hatalmas forgalmú estén van 5-6 ezer mínusz a standban. Viszont én láttam,hogy miért van ennyi mínusz,most hétvégén ketten leszünk,de én nem akarok az ő bénázása miatt több ezres fizu levonást kapni. A baráti körömben kb mindenki vendéglátós és azt mondták,hogy ilyen forgalmas helyen nem is nagyon van standolás,vagyis ők csak az ilyen nagyon alap kocsmákban találkoztak ezzel. Mert nem érdekli a főnökséget,hogy 500 ezer forint után keletkezik 5 ezer forint mínusz. Ez mellett 16 óra munka után nehéz lestandolni.2021. okt. 21. 14:48
1/2 anonim válasza:
Ha ilyen a jelenlegi rendszer akkor hidd el te nem fogod megvaltani.
Valami oka biztos van annak hogy ez igy megfelel a jelenlegi alkalmazottaknak, gondolj csak bele, az a sor ami "ingyen" van lehet borravalokent ki van fizetve többszörösen...
2/2 anonim válasza:
Szólj rá, ha elront valamit.
Amúgy lehet hogy ígyborravalóban sokazorosát visszakapja egy este alatt annak az 5-6 ezernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!