Mit tudnék fiatal egyetemista nőként dolgozni?
Két nyelvet beszélek (nyelvvizsgám is van), van egy szakmám (bérszámfejtő), jelenleg tolmácsnak tanulok. Most egy ékszerboltban dolgozom kb 900 Ft/óra (nettó). Elkeserítően alacsony ez az összeg ahhoz képest, amennyit eddig a tanulmányaimba fektettem. Látom, mások 250-300-450 ezreket keresnek, nekem az albim (ahova családi okok miatt kényszerültem) felemészti ezt az összeget. Nem tudom, milyen munkát kéne keresnem, bérszámfejtőnek nem vesznek fel, mert nincs tapasztalatom, a tolmácsoláshoz meg egyéni vállalkozói kell, illetve diploma vagy minimum szaknyelvi nyelvvizsga.
Mit tudnék így dolgozni ? Már lassan depressziós leszek ettől a kilátástalanságtól. :(
Jelentkezz minden állásra, ahol japán nyelvtudást kérnek. Ne törődj vele, milyen egyéb elvárás van, csak mond, hogy ha betanítanak, te szívesen megtanulod.
Ilyen nyelvtudást vétek nem használni, és 900Ft/óráért dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!