Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tudnék fiatal egyetemista...

Mit tudnék fiatal egyetemista nőként dolgozni?

Figyelt kérdés

Két nyelvet beszélek (nyelvvizsgám is van), van egy szakmám (bérszámfejtő), jelenleg tolmácsnak tanulok. Most egy ékszerboltban dolgozom kb 900 Ft/óra (nettó). Elkeserítően alacsony ez az összeg ahhoz képest, amennyit eddig a tanulmányaimba fektettem. Látom, mások 250-300-450 ezreket keresnek, nekem az albim (ahova családi okok miatt kényszerültem) felemészti ezt az összeget. Nem tudom, milyen munkát kéne keresnem, bérszámfejtőnek nem vesznek fel, mert nincs tapasztalatom, a tolmácsoláshoz meg egyéni vállalkozói kell, illetve diploma vagy minimum szaknyelvi nyelvvizsga.

Mit tudnék így dolgozni ? Már lassan depressziós leszek ettől a kilátástalanságtól. :(

2021. okt. 21. 12:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Japánul és angolul, kínaiul középszinten, az angol és a japán felső.
2021. okt. 21. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen különleges nyelvvel fordítanék. Vannak ilyen weboldalak, hogy fiverr pl., ahol szabadúszók vannak. Sőt, telefonos ügyfélszolgálatot is meg lehet próbálni.
2021. okt. 21. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Jelentkezz minden állásra, ahol japán nyelvtudást kérnek. Ne törődj vele, milyen egyéb elvárás van, csak mond, hogy ha betanítanak, te szívesen megtanulod.

Ilyen nyelvtudást vétek nem használni, és 900Ft/óráért dolgozni.

2021. okt. 21. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon limitált a japán tudást igénylő munkák száma, ami van, oda pedig szakmai nyelvismeret is kell,ilyen képzést viszont csak a diploma megszervezése után vegezhetek.
2021. okt. 21. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!