Mit tudnék fiatal egyetemista nőként dolgozni?
Két nyelvet beszélek (nyelvvizsgám is van), van egy szakmám (bérszámfejtő), jelenleg tolmácsnak tanulok. Most egy ékszerboltban dolgozom kb 900 Ft/óra (nettó). Elkeserítően alacsony ez az összeg ahhoz képest, amennyit eddig a tanulmányaimba fektettem. Látom, mások 250-300-450 ezreket keresnek, nekem az albim (ahova családi okok miatt kényszerültem) felemészti ezt az összeget. Nem tudom, milyen munkát kéne keresnem, bérszámfejtőnek nem vesznek fel, mert nincs tapasztalatom, a tolmácsoláshoz meg egyéni vállalkozói kell, illetve diploma vagy minimum szaknyelvi nyelvvizsga.
Mit tudnék így dolgozni ? Már lassan depressziós leszek ettől a kilátástalanságtól. :(

Bérszámfejtőt inkább vállalj magánba, ne alkalmazottként menj.
Úgyis lesz mindíg aki el an úszva, és kell valaki aki besegít.
Ez tipikus "HR" lekoptatósduma, hogy "nincs tapasztalatod", erre én azt szoktam mondani az ilyeneknek, hogy neked meg pénzed nincs, meg valós munkád se csak próbálkozol!

Érdemes SSC-ben telefonos pozíciókat megpróbálni.
Ott szeretni szokták ha valaki több nyelven beszél és ha az megy a tapasztalat és végzettség csak másodlagos szempont.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!