Ausztriába Angol nyelvvel kimenni megéri?
Barátom kintvan, ő persze németül beszél, de én csak Angolul, és látom hogy milyen jó állások, lehetőségek vannak ott.
El tudnék helyezkedni így is? Ott mennyire beszélik az Angolt?
Az osztrákok nagy része beszéli az angol nyelvet, valakik jobban és vannak akik kevésbé, de meg értik.
Viszont ha kint szeretnél élni, akkor meg kell tanulnod a német nyelvet.
Sok munkahelyen meg értik az angolt, de csak németül fognak veled beszélni.
Sok embert ismerek akik úgy, mentek ki Ausztriába vagy Németországba, hogy jól beszélték az angolt, de rá kellett jönniük , hogy a németet is meg kell tanulniuk ha kint szeretnének élni. El tudsz élni az angol nyelvvel, de biztos lesznek helyek, ahol csak németül hajlandóak veled beszélni.
hát ha barátod makog annyit, hogy intézzen neked biztosítást és tartózkodásit, akkor tkp kimehetsz, bár kimenni idegen országba, aminek nem beszéled a nyelvét, és egyetlen kapcsolódási pontod a külvilággal az aktuális pasid... én nem tennék fel mindent egy lapra, főleg nem ha az az egy lap a partnered, de te tudod.
dolgozni amúgy lehet csak angollal is, nálunk is csak angolul beszél az egyik takarítónő. mondjuk krva idegesítő, hogy csak angol megy és az is rosszul, gyakorlatilag csak a mosogass el és hozd be a tányérokat feladat adható ki, mert a legkisebb módosítást se érti meg (ne az asztalra,hanem a polcra tedd) de főnökömék egy áldott jó emberek és addig se kell másokkal kísérletezni.
Ömm
A Barátom szó alatt nem pasira gondoltam. :D
Fiú vagyok. Pontosítok akkor. Spanom kintvan.
ja, bocsi, valamiért ilyen kiscsaj meglép a barátja után feelingem lett tőled. tényleg bocs :D
mondjuk a függő viszony így is függő viszony marad, amitől én jobban tartok bárminél ezen a világon, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!