Hogyan legyek lelkes állásinterjúkon?
Figyelt kérdés
Eleve nem vagyok az a folyton vigyorgó ember, de a sok visszautasítás után már egyszerűen nem tudok olyan motiváltan és lelkesen odaállni, mint korábban. Pedig ez biztosan átjön az interjúztatóknak is és valószínűleg oka is a visszautasításoknak. Az is ok lehet, hogy kénytelen vagyok olyan helyekre is beadni a jelentkezést, ahova tényleg nem annyira szívesen mennék, de beadom, mert dolgozni mégis szeretnék valahol.2021. okt. 20. 09:04
1/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy neked is jól esik, ha kedvesen, mosolygósan beszélnek veled az emberek. Meg arra, hogy mi mindent vehetsz majd, ha jól keresel, mennyivel jobb életed lesz. Valami személyes célra gondolj, amire vágysz, mondani közben meg olyat kell, amit elvárnak az adott pozícióhoz.
2/6 anonim válasza:
Én nem gondolom azt, hogy mosolyogni kellene.
"de beadom, mert dolgozni mégis szeretnék valahol."
Ha ezt hitelesen tudod képviselni, az már jó. Viszont ne gondolj arra, hogy "nem annyira szívesen", hanem arra koncentrálj, hogy "szeretnék".
3/6 anonim válasza:
Borzalmasan nehéz. Nagyon unalmas ahogy beszélnek és kérdeznek ráadásul látszik ők is unják és mindenki szerepet játszik. Nehez lelkesedni viszont azt várják. Egyetértek az 1-essel.
4/6 anonim válasza:
Én mondtam egyszer a HR-es csajnak, hogy olyan embert keres aki el tudja végezni a munkát vagy olyat aki vigyorogva el tudja adni magát az interjún de semmit nem tud?
Nem is tudott mit mondani rá.
2 nap múlva jött a telefon, hogy felvettek, azóta is ott vagyok.
6/6 anonim válasza:
Mivel az egész interjú folyamat jó része mondvacsinált és nem őszinte, szerintem nyugodtan belefér azt füllenteni, hogy éppen elkapott az influenza, 2 napja neocitránon élsz és egy kicsit be vagy tompulva - ezért van rajtad maszk és húzódsz el a hr-estől minél távolabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!