Nem tudok választani két munkaterület között, mit tehetnék?
18 éves vagyok. Zajlik a végzős év, mennek az érettségik, de még mindig nem tudom, hova menjek tovább.
Egyrészt, szeretnék színész lenni, egy csapatban dolgozni a többiekkel, mindig változatos munkában, hiszen egy darab vagy egy szerep sosem ugyan az, és/vagy filmekben játszani. Énekelni a színpadon, része lenni az egy előadás közben lévő pörgésnek. Művészeti iskolába menni.
Ugyanakkor, legalább ugyanannyira szeretnék egy piszkos műhelyben autószerelőként(vállalkozóként) dolgozni, javítgatni az autókat. Járműmérnöknek tanulni.
Nyilván mindkét munkában van pozitív, negatív, de nekem ez a kettő tetszik. Egy saját projekt autót(Datsun Cherry 100A) minden esetben szeretnék "csinálni", így magamat ismerve, el tudom képzelni, uogy amint azzal "kész" vagyok, megunom az autószerelősdit.
Másik kérdés, tudnám a kettőt együtt csinálni? Csak azzal az a nagy baj, hogy nincs pénzünk két egyetemre. Egy OKJ-s színészképzés mennyire elég?
Kérlek segítsetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!