Előfordult már veled, hogy visszamentél arra a munkahelyre, ahonnan eljöttél?
#12: Jaaaa, akkor értem. Itthon nem hiszem, hogy ajánlanának ilyet.
Itt annak örülnek, ha alálősz a bérigénnyel, mert akkor még a tervezett bérsávot se kell megadniuk. De ha meg túllősz, akkor hozzád se szólnak.
Nem, nem szabad, főleg nem ha maszek kis cég, ők már elkönyvelnek téged egy életre, az állítja a hátadba a konyhakést akit, kihúztál a szxrbxl.
Engem anno, mikor megmondtam a főnökömnek a magamét, akkor mindenki ellenem fordult. Nevettek rajtam és abszolút nem volt összetartó a csapat.
Az új helyem elején megfordult a fejembe párszor ez a kósza gondolat, de mindig visszaemlékeztem, hogyan bántak velem.
Én is csak max úgy mennék vissza, mint 5-ös. De ilyen úgy se lesz, hogy megadják a fizuigényemet. :D
(bár hozzáteszem, ez is megmutatja azért, mennyire értékeltek addig, hogy csak ilyenkor képesek fizetésemelést adni...)
Igazából pont ezért is jöttem el, a lóvé szektor átlaga alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!