Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Előfordult már veled, hogy...

Előfordult már veled, hogy visszamentél arra a munkahelyre, ahonnan eljöttél?

Figyelt kérdés
Milyen volt?
2021. okt. 18. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de sokakat ismerek, akik igen. Debrecenben pl oda-vissza ingáznak az emberek a BT-ITSH között. Nem szokott vele bajuk lenni.
2021. okt. 18. 12:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Megbántam, hogy visszamentem. Soha többet ilyet.
2021. okt. 18. 12:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de nem tartom kizártnak, most egy multinál, ha más részlegre mész ismerni se fognak.
2021. okt. 18. 13:06
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha eljövök, annak oka van. Nem vágyom vissza ugyanabba a kakival teli gödörbe... találok helyette más kakival teli gödröt.
2021. okt. 18. 13:18
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

(szoftverfejlesztés)

Igen, jobb ajánlatot kaptam és váltottam, de nagyon unalmasnak bizonyult.

Végül 4 hónap múlva visszamentem előző helyre, mert felül licitálták az újat.

2021. okt. 18. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tartom valószínűnek, hogy visszamenjek bármikor is egy korábbi munkahelyemre. Általában oka van, ha váltok és sokáig tudom tűrni a xart. Legutóbbi helyről 7 év után jöttem el, mert elegem lett az állandó piszkálásból, hogy mindenért le lettem cseszve (pl. 10 percig nem válaszoltam egy Teams üzenetre) meg hogy másodhegedűsnek tartottak. Oda hat lóval se tudnának visszavontatni. Nem mellesleg eddig mindig úgy váltottam munkahelyet, hogy az új helyen több lett a fizu. Legutóbb pl jó 30%-kal.

#5: Na, ilyen is van? Én el se tudom képzelni, hogy egy hely felüllicitálná a korábbit.

2021. okt. 18. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Évek múlva visszamentem mert jó fizetést ajánlottak.

Teljesen más részlegre úgyhogy nem az eredeti kollégák közé.

2021. okt. 18. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vissza. Anno kirugtak mert az ugyfelnek elfogyott a penze, es behalt a projekt. Aztan 4 evre ra megkerestek, hogy jaj van uj projekt, nagyon kene a tudasom. Gondoltam, anyatok p..ja azt, de azert bemondtam egy olyan fizetesi igenyt, amire azt gondoltam, ugyse fogjak megadni. Nos, tevedtem, megadtak, visszamentem.
2021. okt. 18. 16:32
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
Lehet tudni, hogy mennyit? Csak hogy tudjam mennyire legyek pofátlanul legközelebb...
2021. okt. 18. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#4-es jól leírta. Ha már nyakig ér a kaki és elkezd hullámozni is, akkor ideje lelépni egy másik helyre ahol még csak térdig ér. Persze van hogy néha jön a szippantós kocsi is lecsapolják a felgyűlt kakit, ha már a dolgozókat a feje búbjáig belepte és már a vezetőség bokájáig ér.

Talán egy frissen kiszippantott kaki gödörbe még érdemes lehet visszamenni, amíg nem ér újra állig a kaki.

2021. okt. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!