Előfordult már veled, hogy visszamentél arra a munkahelyre, ahonnan eljöttél?
(szoftverfejlesztés)
Igen, jobb ajánlatot kaptam és váltottam, de nagyon unalmasnak bizonyult.
Végül 4 hónap múlva visszamentem előző helyre, mert felül licitálták az újat.
Én nem tartom valószínűnek, hogy visszamenjek bármikor is egy korábbi munkahelyemre. Általában oka van, ha váltok és sokáig tudom tűrni a xart. Legutóbbi helyről 7 év után jöttem el, mert elegem lett az állandó piszkálásból, hogy mindenért le lettem cseszve (pl. 10 percig nem válaszoltam egy Teams üzenetre) meg hogy másodhegedűsnek tartottak. Oda hat lóval se tudnának visszavontatni. Nem mellesleg eddig mindig úgy váltottam munkahelyet, hogy az új helyen több lett a fizu. Legutóbb pl jó 30%-kal.
#5: Na, ilyen is van? Én el se tudom képzelni, hogy egy hely felüllicitálná a korábbit.
Évek múlva visszamentem mert jó fizetést ajánlottak.
Teljesen más részlegre úgyhogy nem az eredeti kollégák közé.
#4-es jól leírta. Ha már nyakig ér a kaki és elkezd hullámozni is, akkor ideje lelépni egy másik helyre ahol még csak térdig ér. Persze van hogy néha jön a szippantós kocsi is lecsapolják a felgyűlt kakit, ha már a dolgozókat a feje búbjáig belepte és már a vezetőség bokájáig ér.
Talán egy frissen kiszippantott kaki gödörbe még érdemes lehet visszamenni, amíg nem ér újra állig a kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!