Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka van ami hasonló...

Milyen munka van ami hasonló a mentőshöz, ahol segíteni lehet másokon, viszont nekem ez nem jöhet létre mert szociális fóbiám és pánikbetegségem volt?

Figyelt kérdés
Segítő szándékú ember vagyok és viszont a fent említett dolgok miatt a mentőzés kizárva. Eddig nem ilyen munkám volt hanem boltban eladóként tevékenykedtem, de 40 elmúltam és beleuntam ebbe és váltani szeretnék.
2021. okt. 17. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
5%

Szociális fóbia... Pánikbetegség... OK :D.

Szociális fóbiád van, de boltban tudtál dolgozni, ahol megfordul napi ezer ember? Vagy hogy van ez?

Mentősként nem találkoznál ennyi emberrel. De még a felével sem. Amúgy meg ilyen szakmához (mentős, ápoló, egyéb kórházi dolgozó) nem elég a jó szándék... Nem árt valami végzettség sem.

A szociális fóbia meg pánikbetegség... Ehhez annyit fűznék, hogy minden második tini ezt gondolja magáról (főleg a lányok). Látom, te 40 múltál... De akkor is. Nem akarlak megbántani, de akkor hiszem el, ha van róla papírod. Ha nincs, szerintem bemeséled magadnak az egészet.

Volt egy barátnőm... Ő is mindenféle betegségben szenvedett, aminek a felét behaluzta... Ő gluténérzékeny volt, laktózérzékeny volt, allergiás volt minden mogyoróra meg dióra, amúgy a paprikára, paradicsomra, banánra, (láttam enni paprikát is meg paradicsomot is :D) ő OCD-s, ő pánikbeteg, ő is szocfóbiás satöbbi satöbbi. Ebből egyedül a glutén és laktóz volt az, amit elhittem és papírja is van róla. A többi az csak ilyen "figyeljetek rám oda" kamubetegség.

2021. okt. 18. 07:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem, hagyjuk! Annyit megjegyzek, hogy van egy jó pár orvosi papírom, tehát valós dologról beszélek.
2021. okt. 18. 15:50
 3/3 anonim válasza:
100%

1- szóval ha valaki kamuzik akkor már mindenki? ezért kellett belerúgnod egy idegenbe?

Kérdező, sajnos nem tudok segíteni de sok sikert! :)

2021. dec. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!