Egyetemistáként gyári munka?
Én dolgoztam még középsuli utáni nyáron egy nagyon hasonló helyen, szerencsére azóta egyetem után sikerült egy szép karriert építeni.
Tényleg vannak bunkók, de ez mindenhol igaz amúgy. Nekem tök oké volt, tudtam beszélgetni is emberekkel, nekem érdekes volt, annak ellenére, hogy a kedvelt témák nem estek egybe. Másnak nem, arra tökéletes volt, hogy ad1, motivált a tanulásban, ad2 megismertem egy olyan szeletét a társadalomnak, amit amúgy nem ismerhettem volna meg,
meg fogva tartott a buborék amiben éltem, a szüleim anyagi helyzete miatt.
Személy szerint, rendkívül utáltam amúgy, de éppen összevoltam veszve a szüleimmel, akiknek megakartam mutatni, tudok én is pénzt szerezni, nem kell a pénzetek.
Én nem javaslom neked, hogy ezeket az embereket így lekezeld, inkább értsd meg őket, próbàlj valamit elrakni a szituációból.
Munka pedig, megértem, hogy rohadt megalázó és értelmetlen, viszont ez kiváló motiváció, hogy legyen célod, hogy na ezt nem akarod.
13.
Ad1 én fiú vagyok nem lány
Ad2 nem értem miért nem lehet egy kicsit egyutterezni amikor ígyis megszakadok a tanulasban(mechatronikai mérnök) szak és kényszerből fogom csinalni ezt a munkat azert,hogy legyen penz barmire mert nehez kijonni a szulok tamogatasabol
ad3 mar voltam egy gyarban nyaron és úgy hogy ott alapveteon nem nagyon szolaltam meg igyekeztem nem belekotni senkibe ott is szetuvoltottek a fejem ezert jellemeztem negativan a munkasokat es csak remenykedek benne, hogy ebben a masik gyarban pozitavan csalodok az emberekben
16.
Minek probalkoznek bolcseszettel? ott nem matekos/fizikas skillek szamitanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!