Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemistáként gyári munka?

Egyetemistáként gyári munka?

Figyelt kérdés
Hogy dolgozzam fel mentálisan/lelkileg, hogy bunkó,idióta iskolázatlan emberekkel kell együtt dolgoznom mert nem találni más diákmunkát a környéken amit lehet csinálni egyetem mellet(ejszakai muszakba fogok jarni)?
2021. okt. 14. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
persze, nincs a környéken munka. minden tipukus munkakerülő ezzel kezdi magyarázni. de legalább te tudod hol a helyed, és rögtön gyár.
2021. okt. 14. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Én dolgoztam még középsuli utáni nyáron egy nagyon hasonló helyen, szerencsére azóta egyetem után sikerült egy szép karriert építeni.

Tényleg vannak bunkók, de ez mindenhol igaz amúgy. Nekem tök oké volt, tudtam beszélgetni is emberekkel, nekem érdekes volt, annak ellenére, hogy a kedvelt témák nem estek egybe. Másnak nem, arra tökéletes volt, hogy ad1, motivált a tanulásban, ad2 megismertem egy olyan szeletét a társadalomnak, amit amúgy nem ismerhettem volna meg,

meg fogva tartott a buborék amiben éltem, a szüleim anyagi helyzete miatt.

Személy szerint, rendkívül utáltam amúgy, de éppen összevoltam veszve a szüleimmel, akiknek megakartam mutatni, tudok én is pénzt szerezni, nem kell a pénzetek.

Én nem javaslom neked, hogy ezeket az embereket így lekezeld, inkább értsd meg őket, próbàlj valamit elrakni a szituációból.

Munka pedig, megértem, hogy rohadt megalázó és értelmetlen, viszont ez kiváló motiváció, hogy legyen célod, hogy na ezt nem akarod.

2021. okt. 14. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Elkényeztetett kishercegnő postját olvashattuk, köszönjük!
2021. okt. 14. 18:51
 14/21 A kérdező kommentje:

13.

Ad1 én fiú vagyok nem lány

Ad2 nem értem miért nem lehet egy kicsit egyutterezni amikor ígyis megszakadok a tanulasban(mechatronikai mérnök) szak és kényszerből fogom csinalni ezt a munkat azert,hogy legyen penz barmire mert nehez kijonni a szulok tamogatasabol

ad3 mar voltam egy gyarban nyaron és úgy hogy ott alapveteon nem nagyon szolaltam meg igyekeztem nem belekotni senkibe ott is szetuvoltottek a fejem ezert jellemeztem negativan a munkasokat es csak remenykedek benne, hogy ebben a masik gyarban pozitavan csalodok az emberekben

2021. okt. 14. 21:01
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha mechatronikai mérnök hallgatóként nem tudsz a szakmán belül gyakornokként elhelyezkedni, akkor megint csak magadban keresd a hibát.
2021. okt. 14. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Bölcsészettel próbálkozz, kevés vagy a mérnökhöz.
2021. okt. 14. 23:45
 17/21 A kérdező kommentje:
15. Kimondta,hogy nem tudok elhelyezkedni még csak a 3dik félévemnél járok még nincs itt az ideje a szakmai gyakorlatnak ráadásul úgyhogy hetfotol csutortokig mindig kb delutan bent kell lennem a suliba nem is nagyon van ra idom
2021. okt. 15. 12:28
 18/21 A kérdező kommentje:

16.

Minek probalkoznek bolcseszettel? ott nem matekos/fizikas skillek szamitanak

2021. okt. 15. 12:29
 19/21 A kérdező kommentje:
17 ee valoszombol kimaradt egy resz szoval delutan 5ig
2021. okt. 15. 12:32
 20/21 anonim ***** válasza:
44%
Tudod, hogy milyen gyárba mész? Ezzel a megoldással a szekálás lehetőségét átugrót ott. Max ebben van reláció.
2021. okt. 30. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!