Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemistáként gyári munka?

Egyetemistáként gyári munka?

Figyelt kérdés
Hogy dolgozzam fel mentálisan/lelkileg, hogy bunkó,idióta iskolázatlan emberekkel kell együtt dolgoznom mert nem találni más diákmunkát a környéken amit lehet csinálni egyetem mellet(ejszakai muszakba fogok jarni)?
2021. okt. 14. 12:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Erről majd kérdezd őket, hogy ők hogyan dolgozzák fel a megjöveteled.
2021. okt. 14. 13:14
 2/21 anonim válasza:
82%
Ha valóban nincs más lehetőséged, akkor gondolj arra, hogy nem fog örökké tartani, amíg köztük kell lenned. Ez szerintem segít a túlélésben.
2021. okt. 14. 13:16
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell egyáltalán fennhordani az orrot első körben.
2021. okt. 14. 13:22
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Hogy dolgozzam fel gyári munkásként, mikor a gyárba jönnek az újonc, sznob, kihaénnem diplomás majmok? 🤔
2021. okt. 14. 13:39
 5/21 A kérdező kommentje:
És még én vagyok a nagyképű majom hihetetlen
2021. okt. 14. 13:41
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is egyetemista vagyok, nekem is kellett gyárban dolgoznom (én élveztem mondjuk). De velem hamar tudatták (közvetve), hogy attól mert egyetemre járok kicsit sem vagyok több mint az, aki már 20 éve dolgozik az adott cégnél. Amikor úgymond kicsit az hittem, hogy "na ebben jó vagyok, értek hozzá, én is lustálkodhatok de lehetek innovatív", akkor szépen adtak egy olyan gáz munkát, amit mindenki utált.. Bár én viszonylag csendes vagyok, sosem kavartam túl nagy port magam körül. De nagyban segít, ha átrendezi valaki az értékrendjét. Amikor már nem tudtak munkát adni, akkor 1 évig csücsültem otthon pénz nélkül, jártam állásinterjúkra és sehova nem vettek fel, mert tanulok és vidéken nem sok lehetőségem van.. Úgyhogy örülj neki, hogy van lehetőséged dolgozni!
2021. okt. 14. 14:03
 7/21 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem dolgozd fel úgy, hogy otthon maradsz. Mindenkinek így lesz a legjobb. Még a végén rosszat tesz a lelkednek, hogy nem diplomások vesznek körül.
2021. okt. 14. 14:55
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Vegyél vissza abból a ki**szott nagy arcodból,ülj le a seggedre és gondold át az értékrendedet.

Azt nem tudom miért annyira megalázó gyárban dolgozni diákként,amikor még semmit nem tettél le az asztalra.A többi diákmunka is ilyen csak épp mekiben vagy call centernél,az vajon nem lenne degradáló?

Bár szerintem troll kérdés,elég egyértelmű hogy direkt csinálja.

2021. okt. 14. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Mekorra egy paraszt vagy.... Igaz a mondás, diplomával inteligenciàt nem adnak. Te egyből bunkó, idiótának gondolod azokat akik gyàrban dolgoznak. Remélem rólad ugyan ilyen vèlemènnyel lesznek majd.
2021. okt. 14. 15:25
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Én dolgoztam gyárban egyetemistaként, egyáltalán nem igaz amit leírsz. Persze, soron általában iskolázatlanabb emberek vannak, ez tény. De Nem tudom, ez miért gond.
2021. okt. 14. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!