Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire rugalmas a Tesco a...

Mennyire rugalmas a Tesco a beosztás szempontjából? Meg lehet velük beszélni a beosztást vagy fixen van a munkarend?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Csókosoknak mindent meg lehet beszélni...

A többiek háta mögött meg a csókosbrigád eldönti!

2021. okt. 13. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Most úgy tudom egy bizonyos határig meg lehet beszélni. Régebben egy program írta a beosztást, pontosabban egy pár évig, az szerintem jobb volt, mert nem volt kivételezés. Csak 10 %-ban módosíthatta ezt a beosztást a vezető. De ezt már megszüntették, most több így a kivételezés, mert az egyiknek mindent lehet, a másik meg hiába szól, hogy szeretne valami változtatást, annak már nem lehet semmit. Én hiába akartam volna délután dolgozni, mert hitelt fizetek, kellett volna a műszakpótlék, nem érdekelte őket. Inkább engedélyezték annak a dolgozónak a délutáni műszakot, akinek gyereke van és a párjával felváltva vigyáztak a gyerekekre, meg hát az se volt elhanyagolható szempont, hogy ez a dolgozó régen vezető volt ugyanitt, tehát őt előnyben részesítették.
2021. okt. 31. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!