Nettó 430 000,-Ft-os fizu milyennek számít Szegeden? mellette van még 25 000,-Ft-os cafeteria is ami szintén nettó.
Figyelt kérdés
5 év munkatapasztalattal, heti 40 óra, nincs túlóra és nem IT terület2021. okt. 12. 15:18
1/48 anonim válasza:
Portásként sok, cégvezetőként kevés.
2/48 anonim válasza:
Munkakör nélkül ezt nehéz megmondani. Összességében 5 év tapasztalattal nem gondolnám, hogy van olyan terület, pláne Szegeden, ahol ez kimondottan rossznak számítana. Ha nincsenek hatalmas igényeid (vagyis pl. nem egy szakajtónyi gyereket akarsz felnevelni a kacsalábon forgó palotádban), ezzel a fizuval kényelmesen el lehet lenni.
3/48 anonim válasza:
Ha gyári munkás vagy ragyogó, ha Senior operations manager akkor meg szánalmasan kevés.
5/48 anonim válasza:
Nem sok eszed van kérdező, az már biztos.
7/48 anonim válasza:
5 év tapasztalattal kevés.
Én 2 év tapasztalat után kaptam ennyit, MSC diplomával.
8/48 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó fizetés! Én diplomával, 19 év munkaviszonnyal köztisztviselőként nettó 250.000 Ft-ot keresek!
10/48 anonim válasza:
8: ha 19 évig pakolod a gemkapcsokat ugyanazokra az iratokra, akkor vajon ad valami többletet a tapasztalatod? A világon semmit. Hagyjuk a közszférát. Ha nem tetszik, menj el a versenyszférába, ott nem gombokat fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!