A CBA, Tescos eladó jó?
Figyelt kérdés
Folyton fűtött, meleg helyen dolgozik, kirakja az árukat megválaszolja a hol van ez meg az vane kérdéseket és megkapja a 220-270 nettót.2021. okt. 11. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Jó
Közepes
Rossz
13 szavazat
1/8 anonim válasza:
Te még sosem voltál ilyen munka közelében sem, ugye? :)
2/8 anonim válasza:
A CBA nem jó, mert drága, hogy "Tescos eladó jó", mit jelent, azt nem tudom.
3/8 anonim válasza:
Igazából alulképzettek számára jó választás, addig sem kell a gyártósor mellett három műszakozni. Vállald be.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, ezért kérdem
2021. okt. 11. 19:04
6/8 anonim válasza:
Dolgoztál már emberekkel? Gondolom nem. Az ilyen munkákhoz acélidegzet kell
7/8 anonim válasza:
Kicsit túlbecsülted a bérezést szerintem. 220 már nagyon a plafon, 270 meg túlórák nélkül lehetetlen szerintem ilyen munkakörben.
8/8 anonim válasza:
CBA-ban nem kapsz ennyi pénzt. Szerintem Tescóban sem. Pl. a Lidl-ben megkapod ezt a pénzt, de ott is csak akkor ha már évek óta ott vagy, mert bizonyos idő után emelkedik a fizetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!