Nem fizetett ki rendesen a főnököm?
A múlthó előtti hónapban többet kaptam majd húszezer forinttal, holott a múlthónapban is volt sok túlórám és hétvégén is dolgoztam. Szóljak a főnökömnek, hogy valamit elszámoltak?
Annyira kiakadtam ma, hogy már el is terveztem, ha nem ad többet, felmondok.
Ha felmondok, talán találok olyan helyet, ahol kifizetnek. Nem állapot hogy néha 11-14 órákat dolgozok és mellette még szombaton is, de nem fizeti meg. Ingyen nem fogok neki dolgozni.
Hülye felfogás, hogy "ha felmondasz ennyit se fogsz kapni". Ezek szerint téged nem zavarna, ha havonta húszezerrel kevesebbet kapnál, mondván legalább kapsz?
Kapsz fizetési kimutatást? Olvasd el, és ha valamit nem értesz, kérd meg a bérszámfejtőt, hogy magyarázza el. Hidd el, sokkal kevébé macerás, mint új helyet keresni.
Ha normális helyen (tehát nem feketén) dolgozol, a főnök nem fog tud mit kezdeni azzal, hogy "Főnök, ha nem adsz hozzá egy huszast a múlt havihoz, többet nem jövök."
Ha elszámoltak valamit, és szólsz, akkor kijavítják. Ha helyesen számoltak, nem fognak többet adni, azért mert kiakadsz.
haha, 7es, látszik hogy mennyit érsz
meg tudod egy ilyen lúzernek mint nekem van akkora tartaléka hogy évekig kényelmesen éljen munka nélkül is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!