Mit árul el nektek egy diplomás emberről az ha elmegy egy semmi tudást nem igénylő tedd ide tedd oda irodai állásba minimálbérért?
Figyelt kérdés
Az állás maga marha kényelmes se korán nem kell menni, se késő estig nem kell maradni nincs hétvégi munka, nem kell megszakadni benne, még elrontani se nagyon lehet.
De a bér: bruttó 167. minimálbér.
És mindezt valaki diplomával végzi Pesten.
Mert nem találna mást? Vagy találna de ott dolgozni is kéne? Korán kelni műszakba járni? KI tudja az okot.
Mit árul el nektek ez az illetőről?
2021. okt. 6. 19:46
31/32 anonim válasza:
Ha hiszitek, ha nem, rengeteg diplomás végez hasonló tologatós munkát, mert sehova nem veszik fel tapasztalat nélkül. A másik a személyisége, egy félénk, visszafogott ember nem tudja úgy eladni magát egy interjún, mint mondjuk egy magabiztos, szociálisabb. Engem anno mindig azért utasítottak el multitól, mert lassú vagyok és nem tudok jól érvényesülni csapatban (pedig jól beszélek idegennyelveket). Végül tanár lettem némi plusz képzéssel. Nem mindenkinek való a versenyszféra. Esetleg lehet, hogy depressziós, önértékelési zavarral?
32/32 anonim válasza:
Illetve sok helyen 90-100 ezret keres nettóban egy generál irodista, ez nem vicc, álláshirdetésben is feltűntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!