Hogyan lehet kitörni ebből az ördögi körből?
Figyelt kérdés
Tehát, egy darab munkahely nincs ezen a nyomorult környéken (Borsod/Szabolcs), egy anglisztika diplomával nem hiszem hogy sokra mennék majd két év múlva. Logikus, hogy valahová el kellene költözni, de mégis miből? A pénzhez munka kell, de az itt nincs, a buszjáratok sem kedveznek ha kicsit távolabb akarok menni, ezt tapasztaltam.
Mások ezt hogy tudják megoldani? Csak én lennék ilyen szerencsétlen életképtelen?
2021. okt. 5. 11:44
21/47 anonim válasza:
Miért nem próbálsz meg megpályázni legalább néhány ssc pozit, hogy kezdhess egy önálló életet, miert ragaszkodsz ennyire a gyárhoz?
22/47 A kérdező kommentje:
Mert itt csak a gyár van, nem is hallottam idáig olyanról, hogy ssc. De már inkább nem is mondok semmit, mert ha levegőt veszek az is kifogás lesz. Ezt a kérdést tényleg felesleges volt kiírnom, mert most csak jobban elrontottam a hangulatomat.
2021. okt. 5. 13:07
23/47 anonim válasza:
Olvass utána mi az ssc, ha nem hallottál még róla.
Ideális lenne kilépni a komfortzónádból, ha valamire vinni akarod.
24/47 anonim válasza:
Tényleg felesleges volt. Aki minden tanácsra csak egy "miért nem" - mel tud kontráznii azon mi sem tudunk segíteni.
25/47 anonim válasza:
szüleid nem engednek dolgozni? élvezik hogy egy herét pénzelnek? ők hol dolgoznak?
26/47 A kérdező kommentje:
Valóban nem engednek. Múltkor egy hétig dolgoztam árufeltöltőként egy közeli kisvárosban, az a kevés buszjárat miatt nem volt megoldható. De erre az állásra is úgy mentem, hogy ellenezték, a tudtuk nélkül kezdtem el dolgozni, aztán amikor ott dolgoztam azt sem tetszett nekik. Amikor felmondtam, azt mondták jobban is tettem.
2021. okt. 5. 13:32
27/47 A kérdező kommentje:
De egyébként a szüleim nem valami tanult emberek, érettségijük sincs, és ketten együtt 300 000 forintot sem keresnek havonta.
2021. okt. 5. 13:34
28/47 anonim válasza:
Kamukerdes, elvileg elvegeztel egy egyetemet de kozben mintha az eletedben ki nem mozdultal volna a faludbol es a covid nem olyan regi hogy egy teljes BA beleferjen.
29/47 A kérdező kommentje:
Nem végeztem el, most szeptemberben kezdtem levelezőn.
2021. okt. 5. 13:40
30/47 A kérdező kommentje:
Ezért is mondtam, hogy két év múlva.
2021. okt. 5. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!