Hogy lehetne kitörni ebből az önfejlesztési ördögi körből?
Levert vagy, mert nem jutsz egyről a kettőre. Tudod mit kéne tenni, de nincs erőd hozzá, mert levert vagy.
Az elmúlt húsz évben többször megpróbáltam összeszorítva a fogam kimozdulni a holtpontról, de hiába sikerült előrelépni, újra visszazuhanok a levertségbe.
Tehát összességében előrébb vagyok ugyan, de a levertség nem múlik és minden alkalommal kínszenvedés az előrelépés.
Remélem érthető voltam :D
"milyen serkentőszerekre gondolsz? miket tudnál javasolni?"
Kávé,cigi,kratom,kóladió,mulungu, meg van még jópár.
[link] Itt tudsz róluk olvasni.
Én már pár éve iszok kratomot, amikor megakadok valahol az életemben. Kb 2 hetente. Bár volt olyan időszak amikor 2 naponta toltam.
Amikor nem elég az akaraterőm, akkor használok valamit. Meg nekem alapból fontos az, h élvezzem azt amit csinálok. Csak akaratból nem szeretek dolgozni, mert uncsi. De időnként eljön az, h befásulok, és fapofával csinálom a dolgom. Vagyis ezt már nem csinálom, hanem iszok valamit, meg persze kialszom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!