Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát tudok otthonról...

Milyen munkát tudok otthonról végezni amihez nem kell felsőfokú végzettség?

Figyelt kérdés

Szeretnék otthonról dolgozni mert a környéken nem sok lehetőség van.

A napi 8-12 óra gyári meló már megvolt és nem az én világom.

Képezni szeretném magam, de csak egy szakmunkás végzettség van a kezemben (szakács) amivel szintén nem szeretnék dolgozni.

Mielőtt megkapom hogy 'büdös a munka', azért es nem pontosan így van. Szinte majdnem minden fizikai munkát végig toltam, se már nincs hozzá idegrendszerem.

Szeretnék valami mást csinálni de időm nem sok van munka mellett.

Ezért szeretnék valami olyan munkát ahol nem kell bejárni minden nap, nem kell kollégákkal veszekedni apró cseprő dolgokon.

Tisztában vagyok vele hogy itt is dolgozni kell és nagy fokú koncentrációt igényel de hajlandó vagyok bevállalni.

2021. szept. 30. 23:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Beszélek angolul is társalgási szinten.
2021. szept. 30. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Irodai bizbazok ami adminisztrátori, programozó szakmák( webdesigner, frontendes, backendes), marketinges szakmák(ppc szakértő, de többféle lehetőség van még), virtuális asszisztens, könyvelő, pénzügy számvitel, grafikus, webshop üzemeltető, masszőr, természet gyógyász, műkörmös, prosti, szempillás, tetkós, manikűrös,pedikűrös, smink tetkós, babysitter, telefonszerelő, számítógép szerelő, autószerelő, megfelelő ingatlannal szakács és a kajákat kiszállításra
2021. okt. 1. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Tesztelo, lehet az elejen nem tudsz otthonról de ha eljutsz egg bizonyos szintig akkor tudsz majd home officebol dolgozni. En egy erettseggivel kis programozasi ismerettel es nagy tudasvaggyal eleg messze eljutottam ebbe a szakmaban
2021. okt. 1. 05:11
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

"A napi 8-12 óra gyári meló már megvolt és nem az én világom."

A napi 8 óra az alap, ne sírj már így... Amúgy ez senkinek se a világa, az csinálja aki nem jó másra.

Ha képesítés, hozzáértés nélkül lehetne otthon dolgozni, akkor ki vinné a gyártósorokat? Előbb képezd magad aztán támassz feltételeket, vagy menj el a szakmába. Ja, hogy a szakácsoknak dolgozni kell? Hát igen, ilyen ez a csúf mai világ.

2021. okt. 1. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Fiverr, upwork, freelancer fél-egy évnyi ráfizetéses-beletanulós próbája szerintem működhet, ha jó az angolod és az önálló munkafegyelmed. Hogy mit tudsz teljesen egyedül kiválóan elvégezni, azt csak te tudod.
2021. okt. 1. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es nem volt túl kedves hozzászólás. Én megértem a kérdezőt, mert én is mindig fizikai munkát végeztem és tényleg baromi nehéz mellette elvégezni egy egyetemet, főleg ha nem indul belőle levelező képzés.

Nekem 3 szakmám van meg egy B2 -es nyelvvizsgám.

Mindhárom szakma olyan amiben már nem szeretnék dolgozni.

Nem is magával a munkával van a gondom, hanem azzal amit a magyar vállalatok elvárnak.

A lehető legminimálisabb fizetés amit adhatnak és cserébe folyamatos kapkodás.

Na ebből van nekem is elegem...

baromi fárasztó és pedig én is folyamatosan tanultam.

Aztán látom egy csomó ismerősöm aki otthonról dolgozik egyetemi végzettség nélkül, annyi hogy angol nyelvtudásuk van és érdekli őket a számítástechnika világa.

De már én is ezen agyalok állandóan hogy mi a francot tanuljak hogy itthonról is tudjak dolgozni, hogy kicsit rugalmasabb, fizikailag kevésbé kimerítő munkám legyen.

És szakmámból kifolyólag látom az embereket tönkremenni a fizikai munkába, az állandó kapkodásba, az emberekkel való foglalkozás miatti kiégés állapotában...

nekem sem hiányoznak már az emberek ez a nagy igazság, és nem hinném hogy az aki anno elvégzett egy egyetemi alapképzést az szorgalmasabb lenne azoknál akik meg fizikai munka mellett végeztek el több okj szakmát...

csak az a baj , hogy okj szakmákkal úgy látszik már csak ez jut nekünk....

a fizikai kimerültség, kapkodás és minimálbér.

Most én is jelentkeztem egyetemre, hogy mi lesz ebből nem tudom, de meg akarom adni magamnak az esélyt hogy könnyebb munkát végezhessek , mert a szeretett szakmámból jelen pillanatban úgy érzem hogy kiégtem pont az előbbi dolgok miatt...

mert bármennyire is szerethetünk egy szakmát, folyamatos kapkodás mellett garantált a kiégés.

2022. jún. 6. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A home office nem azt jelenti ám, hogy nem dolgozol és kapod a zsíros fizetést.
2022. jún. 6. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

pedig azt hittük amúgy...:S :( a férjem szokott itthonról dolgozni és fizikailag egyáltalán nem fárad el.

Kedves kérdező, én viszont bíztatnálak hogy igenis próbálj meg szakmát váltani, átképezni magad, mert soha nincs késő és ha van benned akaraterő akkor nem kell belerokkannod a munkába idő előtt.

Nagyon sok embertől hallottam már hogy 2-3 gyerek mellett csináltak meg egy diplomát vagy váltottak szakmát és bizony egyik sem bánta meg!

Én azt gondolom, hogy ezt csak azok értik meg akik már legalább 15 évet ledolgoztak fizikai munkásként. Én pl nagyon büszke vagyok magamra hogy folyamatosan a tanulásra és önmagam fejlesztésére költöttem azt a kis kevés fizetésem amit kapok és bízom benne hogy egyszer meg fog térülni..:)

Ugyan diplomám még nincs, de bizony azért egy nehéz munkanap után lenyomni estig a gyakorlatot valahol, tanulni a vizsgákra és az összes szabadnapunkat a gyakorlatra áldozni nem olyan egyszerű azért..

2022. jún. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!