Ha a munkahelyemen mindenki kap erzsébet utalványt, és én nem, akkor az mennyire jogos?
Én is közalkalmazott vagyok, mások is azok, ugye azt tudom, hogy a közalkalmazottaknak nem kötelező adni a cafeteriat, de, ha mindenki más megkapja a munkahelyemen, akkor az nem diszkrimináció? Erről sajnos semmit nem találtam az interneten.
Szerintem vagy mindenkinek jár, vagy senkinek. Nincs olyan, hogy az én pofám nem bírod, ezért nem kapsz. Vagy hol lehetne ennek utána kérdezni?
Most akkor kinek van igaza?
A gyűlölködő mocskolodó hsz-okat nem is méltatnám. Ti annak örültök, ha másnak rossz.
Jé, szerintem is az alapítványi tért vissza, az utóbbi időben nem láttam a kérdéseit, már azt hittem kipurcant, vagy végre elvitték a mosolygóba :)
De hogy konstruktív is legyek: hogyan lehet Erzsébet utalványt kapni bárhol, amikor az 2019-ben megszűnt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!