Manapság mennyi egy gyári munkás nettó fizetése?
Én is gépkezelő vagyok. 20 éve vagyok a gyárban, ezért senior gépkezelő.
800 nettó + kafeteria, céges kocsi + mobil alap. 20 éves folyamatos 4 műszakban
Az én barátnőm, egy cipőgyártó nagy cégnél J-N-Sz megyében. (külföldi tulajdonú) 111 nettót kap. Csak de. dolgozik, túlórát ritkán fizetnek,csak szabadnapot kap. Kellékeket készíti össze, veszi át az anyagokat, küldi tovább más cégekhez. És gyáron belül küldi le a ringekhez. 32 éve dolgozik ott. Mikor 30 éve volt a cégnél kapott 30 ezret, ami szintén nevetséges). Itt nincs nagy választék, helyben van, nem kell Szolnokra utazni, ahová rettenet a közlekedés. De borzasztó, hogy mennyire nincs megbecsülve.
Ez nem vicc...
Igaz nem érettségizett le, de a 4 évet elvégezte.(v.miből megbukott és nem ment el a pótvizsgára. Egy lánya van ő Angliában dolgozik, ő segíti anyagilag.
"2. Még nem voltam interjún jövőhéten lesz a beoktatás meg minden eddig csak telefonon egyeztettem velük. '
Ok, de bakker, úgy egyeztettèl velük, ès úgy fogsz kezdeni, hogy a fizetès szóba sem került?
Békés megyében is hasonlóak a gyári bérek sajnos. 110-150 között, túlórától és éjszakai műszaktól függően.
Csongrád megyében kicsit több, 150-250 között van, cége válogatja. Bakker, hol fizetnek egy gépkezelőnek 800 ezret plusz milliò meg egy juttatást? Csak szimplán érdekel. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!