Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mi a véleménye erről?

TonyRedgrave kérdése:

Kinek mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés
Felmondtam a munkahelyemen, mivel sikkasztották a fizetésem adót csaltak nem adták meg a szabadságot és még ugráltatni is akartak volna, és még aznap mikor felmondtam felhivták a helyet ahova megyek dolgozni hogy lejárassonak azt mondják rosz munka erő vagyok stb.

2021. szept. 29. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudták hova mész?
2021. szept. 29. 20:33
 2/16 A kérdező kommentje:
onnan hogy oda jártam már emigy is beugrósnak ez a meló melett.
2021. szept. 29. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:

Amikor felmondasz, bármennyire is xar volt a hely, soha nem mondjuk miért mondunk fel.

Kaptam egy kedvezőbb lehetőséget és kész.

Hogy mondtál fel? Így, vagy a fejükhoz vágtad amiket leirtal az első mondatodban?

2021. szept. 29. 20:42
 4/16 A kérdező kommentje:
reggel megmondtam nekik szépen hogy kaptam egy jobb ajánlatot nem mondtam hol, és hogy nap végére már nem is leszek itt, azt már ők rakták őssze maguktól szerintem hogy hova megyek vagy csak kapálóztak és megtalálták, sokat nem értek el vele mert az ottani munkatársak ismernek hogy tudják nem igaz amit állitanak rólam és a főnökségnél kivédtek, utólag már afelyükhöz vágtam ezeket mikor felbosszantottak a gyerekes viselkedésükkel.
2021. szept. 29. 20:46
 5/16 anonim ***** válasza:

Értem. És próbaidős voltál? Vagy egyáltalán be voltal jelentve ide, vagy feketemunka (zsebbe) volt?

A válasz és a megértés szempontból fontosak ezek a kérdések.

2021. szept. 29. 21:09
 6/16 A kérdező kommentje:
próbaidős voltam már egy éve mert mindig cégváltás van, és be vagyunk jelentve csak nem normálisan.
2021. szept. 29. 21:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát erre nem tudok mit mondani, ez egy többszörosen sem normális cég, meg állapot. Jól tetted, hogy otthagytad őket.
2021. szept. 29. 21:22
 8/16 A kérdező kommentje:
ez már amúgy becsülets értésnek is minősül nem?
2021. szept. 29. 21:30
 9/16 anonim válasza:
Melyik ez a cég?
2021. szept. 29. 22:22
 10/16 anonim ***** válasza:

"Kinek mi a véleménye erről?"

Az a véleményem, hogy hagyd a régi céget a fenébe. Az új céget a lejáratásoddal nem tudták befolyásolni, innentől "felejtős" a múlt.

Könnyes szemmel elbúcsúztatok egymástól, és már csak az a dolgod, hogy minél előbb elfelejtsd őket...

2021. szept. 30. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!